Τρίτη , 19/03/2024

Γιατί είναι σέξι και εξιτάρει το κοστούμι σε μια γυναίκα

Δεν είναι λίγοι εκείνη που κακολογούσαν τις γυναίκες όταν τις έβλεπαν να κάνουν μια εμφάνιση στο γραφείο η σε κάποια έξοδο φορώντας ένα απλό κοστούμι , αφού για τους περισσότερους είναι αρκετά σοφιστικέ και καθόλου γοητευτικό προς το γένος θηλυκού. Παρόλα αυτά η μόδα έρχεται σε μια πιο μοντέρνα και πιο αισθησιακή εξέλιξη στο θέμα «γυναικείο κουστούμι» κάνοντας την ανατροπή για πολλούς και πολλές.

Η γυναίκα υιοθετεί το κοστούμι όχι μόνο στο γραφείο αλλά σε ολόκληρη την καθημερινότητα της κάνοντας την να δείχνει άκρως αισθησιακή , καθώς τα νέα μέτρα ραψίματος στα γυναικεία κοστούμια φτάνουνε στο απόγειο τους. Και γιατί έχουν αρχίσει να τα λατρεύουν όλοι πραγματικά; Γιατί κάνουν μια γυναίκα να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος , δείχνει πιο κομψή και δυναμική , ενώ το ανοιχτό μπούστο και κουμπί στο μπροστινό κόψιμο ενός κουστούμιου  προσδίδει ακόμα περισσότερο prestige στην θηλυκότητα της. Επίσης δίνεται η δυνατότητα  να φανεί καλύτερα η σιλουέτα μιας γυναίκας που φοράει εξ ολοκλήρου ένα κουστούμι αφήνοντας τον αντρικό πληθυσμό να φανταστώ έτσι το κορμί κάτω από το ντύσιμο.

Ενώ οι πιο προχωρημένοι που λατρεύουν να έχουν στην ερωτική ζωή τους φαντασιώσεις με στολές δεν μπορούν να αντισταθούν στην ιδέα μιας γυναίκας γραφείου. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να φορεθεί με νούμερο ένα τον πιο βραδυνό φορώντας αποκλειστικά και μόνο το σακάκι στο πάνω μέρος με απολύτως τίποτα από μέσα, αφήνοντας την φαντασία αλλά και την καλαίσθητη θηλυκότητα να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Σίγουρα πάντως δεν είναι μια επιλογή για όλους τους σωματότυπους αλλά στην περίπτωση που θέλει να φορεθεί και από λίγο πιο εύσωμες κυρίες , φυσικά και είναι εφικτό επιλέγοντας απλά ένα κουστούμι με σχέδιο μαρινιέρας ή η γνωστή σε όλους ρίγα η οποία μας αφαιρεί μερικά κιλά και μας κάνει να δείχνουμε πιο σμιλεμένες και ψηλές. Οπότε κορίτσια στις επόμενες αγορές σας μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα κουστούμι και αποδείξτε ότι το κατεξοχήν office look μπορεί να γίνει απίστευτα θηλυκό και αισθησιακό.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …