Πέμπτη , 28/03/2024

Για τις μητέρες, συζύγους και εργαζόμενες γυναίκες που ξεχνούν πως είναι γυναίκες – Μην αφήσεις την ρουτίνα και τους «ρόλους» να «κλέψουν» την θηλυκότητα και το ταπεραμέντο σου

Δυναμικές και απτόητες οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα απο κάθε άνδρα πως η ικανοποίηση και η επιτυχία δεν είναι εύκολο να επέλθουν. Δυναμικές και απτόητες οι γυναίκες θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια όταν είναι διατεθημένες να δώσουν τον εαυτό τους και να παλέψουν για ό,τι αγαπούν. Δυναμικές και απτόητες μπορούν να αναλάβουν περισσότερους από έναν ρόλους και να είναι το ίδιο καλές σε όλους.

Το να βρεθεί η σωστή ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά,παιδιά, σύζυγο αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία, σε καμία περίπτωση όμως ακατόρθωτη. Γιατί κάθε γυναίκα μπορεί να είναι…

Μητέρα. Να φροντίζει, να αγαπάει και να προσέχει τα παιδιά της 24 ώρες το 24ωρο. Σύζυγος. Να είναι δίπλα στον άντρα της και να τον διεκδικεί κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του. Εργαζόμενη. Να ξέρει πως να ολοκληρώνει την δουλειά της και να αισθάνεται ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Και παρόλα αυτά να είναι πάντα όμορφη με αυτή τη λάμψη στο βλέμμα της που δε μπορεί να κρύψει τη δύναμη της. Εξάλλου, η πραγματική ομορφιά δεν θέλει προσπάθεια και βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα. Αντιπροσωπεύει αυτό που πραγματικά είναι. Πηγάζει από μέσα της και ακτινοβολεί με κάθε τρόπο. Η ομορφιά δεν είναι «πρότυπα», η ομορφιά είναι ενέργεια, λάμψη, έλξη. Και το χαμόγελο, το κάθε αληθινό και μεγάλο χαμόγελο είναι αυτό που δεν την αφήνει να κρυφτεί. Το «είναι» έχει μεγάλη διάσταση από το «φαίνεσθαι» και εκεί ακριβώς βρίσκεται η ουσία. Κάθε γυναίκα μπορεί να αισθάνεται και να είναι όμορφη για τον εαυτό της.

Γι’ αυτό, λοιπόν, την επόμενη φορά που το «φαίνεσθαι» θα προσπαθήσει να κλέψει το «είναι», την επόμενη φορά που η καθημερινότητα θα προσπαθήσει να σε πείσει πως έχασες τον πραγματικό σου εαυτό, ξανασκέψου το. Γιατί μπορείς να είσαι μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη και πάνω απ’ όλα γυναίκα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …