Παρασκευή , 19/04/2024

Γλυκερία Τσολπίδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο που συνδυάζει την ομορφιά με τις σπουδές της στην ψυχολογία

H Γλυκερία Τσολπίδου έχει καταφέρει στα 20της να ξεχωρίσει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις και fashion show με την φήμη της να φτάνει μέχρι την Ινδία! Παράλληλα είναι φοιτήτρια ψυχολογίας, συνδυάζοντας τον χώρο της ομορφιάς μαζί με την επιστήμη που θέλει να ακολουθήσει.

  • Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το modeling;

Δεν αποφάσισα ήξερα από πολύ μικρή ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Ήμουν το μικρό παιδί που πήγαινε ανακάτευε τα ρούχα, τα καλλυντικά της μαμάς και έκανε πασαρέλα μέσα στο σπίτι όλη την ώρα. Όταν ήμουν μικρή έπαιζε στην τηλεόραση το παλιό Greece’s Next Top Model, κάθε βράδυ ήμουν μπροστά στην τηλεόραση και έκανα τις ίδιες δοκιμασίες στο σπίτι που έκαναν και τα κορίτσια. Που να ήξερε η μικρή Γλυκερία τότε ότι θα πήγαινα φέτος και εγώ στο παιχνίδι.

  • Παράλληλα σπουδάζεις και ψυχολογία. Θα ήθελες μελλοντικά να ασχοληθείς με την ψυχολογία ή με το modeling;

Είμαι ένα κορίτσι που έχει μια διαφορετική κοσμοθεωρία και ας μην συμφωνούν οι περισσότεροι. Θεωρώ πως στην ζωή σου αν σου αρέσουν πράγματα και τα αγαπάς μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί όσα και αν είναι αυτά. Επομένως θα ήθελα να ασχοληθώ και με την ψυχολογία γιατί έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο και πιστεύω ο κόσμος σήμερα έχει ανάγκη την στήριξη με όλα αυτά που βιώνουμε. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω μόνο στην ψυχολογία και στο modeling ίσως στην πορεία δοκιμάσω και άλλα πράγματα αλλά ακόμη δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για κάτι.

  • Από τις φωτογραφίσεις και τα fashion show που έχεις συμμετάσχει τι ξεχωρίζεις και γιατί;

Αυτό που ξεχωρίζω και κρατάω μέσα μου είναι αυτό που γίνεται από πίσω και ο κόσμος δεν έχει την δυνατότητα να το ζήσει. Θέλω να πω πίσω από μια φωτογράφιση ή ένα fashion show βρίσκονται άλλοι άνθρωποι όπου στην προετοιμασία γελάμε κάνουμε την πλάκα μας και περνάει ευχάριστα η ώρα. Φυσικά ένα ακόμη που ξεχωρίζω είναι το χειροκρότημα του κόσμου που θα μας στηρίξει σε ένα έργο όπου θα έχουμε αφιερώσει χρόνο και πολύ κόπο. Όλα στην ζωή είναι εμπειρίες και όσο πιο πολλές εμπειρίες παίρνεις τόσο πιο πολύ εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος.

  • Επίσης έχεις μπει και σε περιοδικό μόδας στην Ινδία. Πώς έγινε αυτό;

Ήταν αρκετά ξαφνικό, ένα πρωί μπήκα στο προφίλ μου στο Instagram και είδα ένα μήνυμα από ένα περιοδικό στην Ινδία. Το μήνυμα αυτό έλεγε ότι παρόλο που είμαι από Ελλάδα έχω κάποια χαρακτηριστικά από Ινδία και θα ήθελαν πολύ να μου πάρουν μια συνέντευξη για να με βάλουν στο περιοδικό της εβδομάδας. Τους φάνηκα ενδιαφέρον άτομο και τους άρεσε αρκετά πως γράφω στον φακό. Επόμενος στόχος να πάω στην Ινδία και να κλείσω κάποιες δουλειές εκεί, έχω μερικές προτάσεις.

  • Ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου και της εμφάνισης σου θεωρείς ότι σε κάνουν να ξεχωρίζεις ως μοντέλο;

Θα ξεκινήσω από τον χαρακτήρα μιας που είναι το κυριότερο σε έναν άνθρωπο. Πιστεύω πως είμαι αληθινή κάτι το οποίο σήμερα έχει χαθεί στους ανθρώπους, πάντα θα πω τα πράγματα με το όνομα τους. Είμαι ευγενική και δεν θα κοιτάξω μόνο τον εαυτό μου αλλά θα δω πως μπορώ να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Αν μιλήσω για την εμφάνιση μου θα αναφερθώ σίγουρα στα έντονα φρύδια, τα μακριά μαλλιά και τα ψηλά πόδια μου, είναι τρία χαρακτηριστικά που αρέσουν σε πολλούς στον χώρο. Έχω προτάσεις να μου κόψουν τα μαλλιά και να με πληρώσουν, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί είναι κάτι που με κάνει να ξεχωρίζω.

  • Ποια είναι τα όνειρα σου και οι φιλοδοξίες σου στο modeling;

 Έχω πολλά όνειρα από τα οποία πολλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω ακόμη. Όμως μπορώ να πω θα ήθελα να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ, να γνωρίζω διαρκώς καινούριο κόσμο στον χώρο και να κυνηγήσω και το εξωτερικό γιατί όσο να’ναι στην Ελλάδα έχεις λιγότερες ευκαιρίες. Θα ήθελα να γνωρίσω πολλούς σχεδιαστές και να πάρω μέρος σε μεγάλες επιδείξεις. Εξίσου θα ήθελα να φωτογραφηθώ για μεγάλα περιοδικά της Ελλάδας και στην συνέχεια μόλις κάνω το βήμα για το εξωτερικό. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, είμαι σίγουρη θα κάνω πολλά στον χώρο αυτό και θα αφήσω το δικό μου στίγμα.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …