Παρασκευή , 29/03/2024

Γνωστός βουλευτής της ΝΔ αρραβωνιάστηκε μέσα στην καραντίνα

Αρραβώνας μέσα στην καραντίνα για τον γνωστό βουλευτή της Ν.Δ και μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο!

Ο πολιτικός την περασμένη Παρασκευή αρραβωνιάστηκε την σύντροφο του Χάρις Δαμιανού κάνοντας της μια πολύ όμορφη έκπληξη. Το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη για τον αρραβώνα τους και για την όμορφη έκπληξη.

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων.»

Ο πολιτικός μας απαντάει και για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει την πρόταση μέσα στην καραντίνα: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να γίνει κάτω από άλλες συνθήκες, μαζί σε ένα ωραίο διήμερο εκτός Αθηνών. Λόγω όμως της κατάστασης έγινε υπό αυτές τις συνθήκες. Ήθελα να το κάνω αυτές τις ημέρες και το έκανα.» μας αναφέρει συγκινημένος.

Η όμορφη και γλυκιά Χάρις Δαμιανού μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον πολιτικό και αποκαλύπτει στο star.gr: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα δεν το περίμενα με τίποτα. Ο Γιάννης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, large άνδρας, με πολύ ωραία προσωπικότητα και χιούμορ. Περνάμε υπέροχα μαζί», μας δηλώνει.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια με τον όμορφη νεαρή δερματολόγο να έχει κερδίσει την καρδιά του πολιτικού. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Ιουνίου.

Πριν από λίγο ο καιρό μάλιστα ο βουλευτής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr είχε δηλώσει για την σύντροφό του: «Θέλω να κάνω προσεκτικές κινήσεις στην ζωή μου. Δίνω βάση πρώτα στην ηθική και στην εντιμότητα της γυναίκας που έχω δίπλα μου. Η σύντροφος μου μπορώ να πω τα έχει όλα αυτά και θεωρώ ότι είναι και καλύτερη από εμένα».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …