Σάββατο , 27/04/2024

Γοήτευσε ο Πάνος Κόκκινος μαζί με τους μουσικούς του στην φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Θαύμα»

Από τον Βαγγέλη Καράλη 

Το «Θαύμα», για ακόμη μια φορά στον ενάμισι χρόνο λειτουργίας του, έδωσε χαρά σε οικογένεια, που ο σύζυγος και πατέρας ακρωτηριάστηκε πρόσφατα. Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν για την αντιμετώπιση ιατρικών εξόδων και καθημερινών προβλημάτων, που υπάρχουν στην οικογένεια, μετά το θέμα υγείας που προέκυψε. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Πάνος Κόκκινος τίμησε με την παρουσία του την φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Βόλο από το σύλλογο «Θαύμα».

(Πάνος Κόκκινος)

Ο τραγουδιστής μαζί με τους καταξιωμένους μουσικούς Τόλη και Τζίνο Κόκκινο, Γιώργο Σταμούλη και Θανάση Γατή χάρισαν μια μαγική μουσική βραδιά σε πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην εκδήλωση που έγινε στον Βόλο. Ο εξαίρετος Πάνος Κόκκινος είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί σε κοινό και ο λόγος της εμφάνισής του ήταν η στήριξη στο Θαύμα. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει περήφανους τους Έλληνες, κατακτώντας τρεις συνεχόμενες φορές το βραβείο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

(Σοφία Μαχαιρίτσα – Τόλης Κόκκινος)

Τη διοργάνωση της βραδιάς είχε αναλάβει η Σοφία Μαχαιρίτσα, μια γυναίκα που η στήριξη της στο «Θαύμα», από το καλοκαίρι του 2021 είναι μεγάλη, σημαντική και ουσιαστική. Η συνεργασία της με το τουριστικό γραφείο Holiday και την Εφη Γανωτή, χάρισε στο «Θαύμα» το φλουρί της πίτας, ένα 5ημερο ταξίδι αξίας 535ευρώ, που το κέρδισε η τυχερή 12χρονη Ιωάννα Πύλιου. Προς έκπληξη των παρευρισκόμενων, φλουρί υπήρχε σε όλα τα κομμάτια, με δώρο για όλους στην έξοδο, προσφορά του «Πέτρινου Φαρμακείου».

(Τζίνος Κόκκινος)

(Γιώργος Σταμούλης)

(Θανάσης Γατής)

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …