Πέμπτη , 25/04/2024

Γ. Καλλιάνος: «Είμαι σκληρός κριτής με τις γυναίκες, δεν θέλω να διαλύσω την ζωή μου»

Ο Γιάννης Καλλιάνος σε μια εξομολόγηση ζωής μιλάει στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη για τα όνειρά του για την πολιτική, για τα «ρουσφέτια» που του έχουν ζητήσει, για την πετυχημένη του καριέρα ως μετεωρολόγος στην τηλεόραση, αλλά και για τις γυναίκες, που όπως μας εξομολογείται, είναι «αυστηρός κριτής» στις συντρόφους που επιλέγει να έχει στην ζωή του.

Το συναντήσαμε στην γειτονιά του στην όμορφη Γλυφάδα και με χαλαρό στυλ και ειλικρίνεια μας μίλησε για όλα.

«Έβγαινα στον δρόμο και έβλεπα κόσμο με θλιμμένα μάτια και ανησυχίες. Απογοητευμένους νέους και ηλικιωμένους σε απόγνωση. Έτσι είπα στον εαυτό μου εάν δεν παλέψουμε εμείς οι νέοι, πώς θα πάει η χώρα μας μπροστά. Δεν έχω πάψει να εργάζομαι ποτέ ως μετεωρολόγος. Είμαι δίπλα στους πολίτες και σηκώνω πάντα το τηλέφωνό μου. Μπήκα στην πολιτική για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Είναι μεγάλη μου τιμή οι 21.000 ψήφοι που έλαβα από τον κόσμο. Αυτό με κάνει ακόμη πιο χαμηλών τόνων και ταπεινό ως άνθρωπο.», μας δηλώνει αναφορικά με τον λόγο που επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο γνωστός βουλευτής μας αναφέρει τα προβλήματα υγείας που απέκτησε μέσα από την ενασχόλησή του με την πολιτική: «Είμαι μετριοπαθής ως άνθρωπος και βουλευτής. Δεν έχω έχθρες ούτε έχασα φίλους. Το μόνο που έχασα είναι ότι απέκτησα μια τρύπα στα μούσια μου. Γυροειδής Αλωπεκία​ λέγεται αυτό, λόγω του άγχους, απέκτησα επίσης ιλίγγους και το στομάχι μου δεν είναι πολύ καλά.» μας εξομολογείται.

Ο Γιάννης Καλλιάνος όπως μας δηλώνει αποφάσισε να μπει στην πολιτική με όνειρα για μια καλύτερη Ελλάδα, τι είναι όμως αυτό που τον έχει ενοχλήσει περισσότερο αναφορικά με την ενασχόληση του με τα κοινά: «Έχω ξενερώσει όταν ήρθε ένας άνθρωπος και μου έδινε δέκα χιλιάδες ευρώ για να μπει στο δημόσιο. Το να έρθει ο άλλος και να μου πει με τσαμπουκά εάν δεν βάλεις το παιδί μου στο δημόσιο από εμένα θα χάσεις σταυρούς αυτό με στεναχωρεί και με εξοργίζει.»

Ο γνωστός μετεωρολόγος πήρε το «βάφτισμα του πυρός» από εκπομπή που συμμετείχε με την αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη στην Ερτ και πλέον αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους μετεωρολόγους της τηλεόρασης: «Δεν είχα ποτέ έπαρση στην ζωή μου. Όταν ξεκίνησα με την Ρίκα Βαγιάνη αρχικά είχα ένα λεπτό τηλεοπτικής προβολής, με τον καιρό αυτό άρεσε και αυξήθηκε ο τηλεοπτικός μου χρόνος. Πλέον χαίρομαι που τα κανάλια με εμπιστεύονται τηλεοπτικά.»

Αλλάζοντας κλίμα και μιλώντας για την προσωπική του ζωή μας αποκαλύπτει ότι έχει βρει την γυναίκα της ζωής του παρ’ όλο που είναι σκληρός κριτής με τις γυναίκες θέτοντας τις σωστές βάσεις για οικογένεια και παιδιά: «Είμαι σκληρός κριτής με τις γυναίκες. Έχω γνωρίσει κοπέλες που λειτουργούν με εγωισμό, με τσαμπουκά, με ψωρουπερηφάνεια και όλα αυτά. Δεν περνάνε σε εμένα αυτά, δεν το λέω με μαγκιά. Θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο να με στηρίζει και να με αγαπάει δίχως δηθενισμούς και εγωισμούς.»

Ο βουλευτής αποκαλύπτει στο star.gr ότι έχει βρει την σύντροφο της ζωής του στα μάτια της νεαρής γιατρού που είναι μαζί: «Δεν θέλω να διαλύσω την ζωή μου, δεν θέλω να κάνω ένα παιδί και να το βλέπω κάθε 15 ημέρες. Θέλω να κάνω προσεκτικές κινήσεις στην ζωή μου. Δίνω βάση πρώτα στην ηθική και στην εντιμότητα της γυναίκας που έχω δίπλα μου. Η σύντροφος μου μπορώ να πω τα έχει όλα αυτά και θεωρώ ότι είναι και καλύτερη από εμένα!»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …