Παρασκευή , 19/04/2024

Δήμος Ίντος: Το Success Story του καλύτερου Έλληνα κομμωτή που κέρδισε τον τίτλο του Barber της χρονιάς!

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Ο Δήμος Ίντος είναι ο πιο γνωστός κομμωτής της Νάουσας. Κυρίες, κύριοι, περισσότερο μεγάλοι ή όχι, αλλά και παιδιά εμπιστεύονται σ’ αυτόν τα μαλλιά και την κόμμωση τους εδώ και πολλά χρόνια.

Η φήμη του όμως έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του Νομού Ημαθίας και έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό! Μάλιστα, πρόσφατα επισκέφθηκε την Αγγλία όπου και παρακολούθησε σεμινάρια πάνω στην κομμωτική κλέβοντας τις εντυπώσεις και το θαυμασμό των συναδέλφων του για την μέχρι τώρα δουλειά του, ενώ πολύ σύντομα θα παραδώσει τα δικά του σεμινάρια.

Πριν λίγους μήνες ο κομμωτής, που ειδικεύεται στα μοντέρνα και στιλάτα κουρέματα για όλες τις ηλικίες, κατάφερε σε σχετικό διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην Αθήνα να αναδειχθεί ο νο1 barber της χρονιάς.

Απολύτως δικαιολογημένα φυσικά απ’ ό,τι φαίνεται του αποδόθηκε ο τίτλος αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος των επώνυμων Ελλήνων με τους οποίους έχει συνεργαστεί (Κατερίνα Στικούδη, Όλγα Φαρμάκη, Νόνη Δούνια, Ιωάννα Λίλη κ.α.), αλλά και το πλήθος των πελατών που καθημερινά κατακλύζουν το κομμωτήριό του στην περιοχή της Νάουσας, το οποίο πρόκειται πολύ σύντομα να επεκτείνει, όπου για να περιποιηθεί το μαλλί σου θα πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού έστω λίγες μέρες πριν, αφού οι πελάτες του είναι υπερβολικά πολλοί καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …