Πέμπτη , 28/03/2024

Η απάντηση της εκπομπής Tatiana live μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το Μακεδονικό – Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και η συνεργάτιδά της για την σάτιρα στο Συλλαλητήριο (VIDEO)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την άστοχη τοποθέτηση και σάτιρα της Λίλας Σταμπούλογλου στο Tατιάνα live για το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη, η stand up comedian πήρε θέση ζητώντας δημόσια συγνώμη για τον κόσμο που έθιξε.

Η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου τόνισε καταρχάς ότι δεν φέρει καμία ευθύνη η εκπομπή και η Παρουσιάστρια καθώς τα κείμενα και τα σκετσάκια είναι δικά της, απαντώντας στα άδικα σχόλια που γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ίδια, εμφανώς μετανοιωμένη είπε πώς σέβεται απόλυτα και εκτιμάει τον αγώνα των Μακεδονομάχων χωρίς να έχει πρόθεση να σατιρίσει της παραδοσιακές ενδυμασίες.

Τέλος τόνισε ότι δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν Βορειοελλαδίτη καθώς και η ίδια έχει καταγωγή από την ιστορική Θράκη.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση της εκπομπής, μαζί με την επίσημη ανακοίνωση τύπου του Epsilon που ζητάει επίσημα συγνώμη από τους Τηλεθεατές έρχεται να δώσει τέλος στο επεισόδιο που εξόργισε χιλιάδες Έλληνες.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς μετά την αλλαγή διοίκησης του Epsilon, τα αντανακλαστικά του τηλεοπτικού σταθμού ήταν άμεσα με πολύ σωστό επαγγελματισμό, κατανοώντας το αίσθημα των Ελλήνων πολιτών, τονίζοντας πώς ο τηλεοπτικός σταθμός δεσμεύεται να είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες από άκρη σε άκρη της χώρας μας.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …