Παρασκευή , 19/04/2024

Δεν έχεις χρόνο για θάλασσα και αναζητάς «ανάσες» δροσιάς στην πρωτεύουσα; Αυτές είναι οι καλύτερες πισίνες της Αθήνας με ποιότητα και στυλ

Αν μερικοί νομίζεται πως η Αθήνα είναι μόνο τσιμέντο και βαβούρα τότε κάνετε τεράστιο λάθος. Μέσα της ξέρει να κρύβει καλά κρυμμένους θησαυρούς, όπως μοναδικές πισίνες με καταγάλανα νερά τα οποία περιμένουν να τις ανακαλύψεις κατά την περίοδο του καλοκαιριού (ειδικά όσοι δεν έχουν άδεια) και να κάνεις βαθιά βουτιά μέσα τους. Ας δούμε όμως που θα βρεις τις καλύτερες και τις πιο προσιτές σε τιμή.

Το Poseidon Βρίσκεται στην Λεωφ. Ποσειδώνος 72 στον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου Ποσειδών έχοντας θέα στην παραλιακή. Οι καναπέδες που βρίσκονται στον χώρο του είναι ιδιαίτερα άνετοι και το pool bar λειτουργεί και μετά το ωράριο της πισίνας. Η είσοδος της καθημερινές είναι 15 ευρώ ενώ τα σαββατοκύριακα 18 ευρώ.

Η Pisina Marina Zeas βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους 25 έχει είσοδο 10 ευρώ η οποία περιλαμβάνει τον καφέ σας και την ξαπλώστρα στην οποία μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας , ακούγοντας μουσική και κάνοντας ηλιοθεραπεία με την παρέα σας.

Το Hilton Athens θα το βρείτε στην B.Σοφίας 46 είναι αρκετά φημισμένο για την πισίνα του και (ίσως η μόνη επιλογή που σας προτείνω ως πιο ακριβή για όσους το βαστάει η τσέπη τους φυσικά). Η είσοδος τις καθημερινές είναι 35 ευρώ έως τις 18:00 , 25 ευρώ μετά τις 18:00 ενώ τα σαββατοκύριακα η τιμή ανεβαίνει στα 55 ευρώ. Προφανώς λόγο και της τιμής του , εκεί θα ανακαλύψετε τι σημαίνει πραγματική χλιδή , και λαμπερές παρουσίες . Παρόλα αυτά για μια έστω φορά αξίζει να δώσει κάποιος τα χρήματα για να απολαύσει τις μεγαλύτερες ξαπλώστρες και ομπρέλες στο χρώμα της άμμου με θέα όλη την Αθήνα.

Το Balux Seaside + Pool βρίσκεται στην Λεωφ. Ποσειδώνος 58 στη Γλυφάδα. Θεωρείτε ένα από τα καλύτερα σημεία των νοτίων προαστείων για να επισκεφτεί κάποιος. Έχοντας εξωτικά κοκτέιλ και ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο μπαρ κάθε επισκέπτης μπορεί να περάσει υπέροχα απολαμβάνοντας της βουτιές του στην πισίνα. Η είσοδος του κοστίζει μόλις 6 ευρώ τις καθημερινές και 8 ευρώ σαββατοκύριακα και αργίες.

Τέλος το Club Πολύδροσο βρίσκεται στην Καψάλη 5 στο Πολύδροσο Αμαρουσίου η πισίνα του είναι αρκετά μεγάλη , ενώ διαθέτει ξύλινες ξαπλώστρες και καταπράσινο σκηνικό. Λειτουργεί καθημερινά 10:00 με 20:00 ενώ η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ με καφέ η αναψυκτικό.

Γυαλιά, καπέλο, αντηλιακό και φύγαμε για βουτιές στην πόλη.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …