Τρίτη , 19/03/2024

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα, το 70% των ανθρώπων που συμμετείχαν, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την ύπαρξη του internet στην καθημερινότητα. Τί γίνεται όμως, όταν το διαδίκτυο, γίνεται για κάποιους το μέσω της σεξουαλικής τους ζωής και πιο συγκεκριμένα η βάση του σεξ; Το Label News, αγαπά να διαβάζει τις δικές σας ιστορίες ζωής, τις δικές σας εμπειρίες και όλα όσα θα θέλατε να μοιραστείτε με το αναγνωστικό κοινό. Έτσι, σήμερα γνωρίζουμε τον 25χρονο Δημήτρη, ο οποίος δηλώνει πως κάνει σεξ μόνο μέσω διαδικτύου.

Λες ότι δεν θέλεις τις πραγματικές γυναίκες; Δεν σου έχει τύχει ποτέ να έρθεις σε σεξουαλική επαφή με πραγματική γυναίκα;

Ποτέ! Γιατί να έρθω άλλωστε; Τα καλύτερα είναι στο διαδίκτυο.

Πώς μπορεί να πει κάποιος ότι κάνει σεξ μόνο μέσω διαδικτύου;

Εύκολα! Υπάρχουν τόσα πολλά site εκεί έξω που μπορείς να βρεις κάποιον να κάνει σεξ μαζί σου, με το μόνο που να χρειάζεσαι να είναι μία κάμερα και μία οθόνη.

Στην ουσία λοιπόν αυτοικανοποιείσαι;

Αυτοικανοποίηση μπορεί να το πει κάποιος που έρχεται σε σωματική επαφή. Αλλά εγώ το αποφεύγω. Προτιμώ να με χειρίζομαι εγώ και να έχω και παρέα όποτε το κάνω.

Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείς δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να κάνεις σεξ;

Μένω γυμνός, ανοίγω τον υπολογιστή και μπαίνω μέσα στα sites που είναι ειδικά φτιαγμένα για εμάς που θέλουμε αυτόν τον τρόπο και περιμένω να ανταποκριθεί κάποια κοπέλα στην άλλη άκρη της οθόνης.

Άρα οι γυναίκες που είναι συνδεδεμένες, σε βλέπουν πριν σε επιλέξουν

Φυσικά. Βλέπουν όλο μου το σώμα γυμνό και αποφασίζουν αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα και γυμναστήριο. Παλιότερα δεν με επέλεγαν και τόσο πολλές γυναίκες.

Το διαδικτυακό σεξ λες λοιπόν, ότι σου έδωσε το έναυσμα να προσέξεις παραπάνω τον εαυτό σου;

Φυσικά. Ένας ξένος άνθρωπος θα σε απορρίψει πιο εύκολα αν δεν σε βλέπει μπροστά του στην πραγματικότητα αν δεν του αρέσεις, από εκείνον που θα σε έχει δίπλα του και ίσως δεν θέλει να σε προσβάλει και θα κάνει στο τέλος σεξ μαζί σου.

Προφανώς λοιπόν το θεωρείς πιο αληθινό μέσα από αυτό το σκεπτικό έτσι;

Εννοείται! Είναι πολύ πιο αληθινό. Από το να κάνω σεξ και να μην κάνω όλα όσα θέλω κατά την διάρκειά του, εκεί όσο κάνουμε σεξ, μοιραζόμαστε φαντασιώσεις και όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε.

Αυτό όμως δεν είναι σαν να λες τί θέλεις να κάνεις στην πραγματικότητα με μία γυναίκα στην πραγματικότητα;

Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω. Τα λέω γιατί μου αρέσουν σαν σκέψη και όχι σαν πράξη.

Το πρόσωπό σου φαίνεται κατά την διάρκεια του σεξ μέσω κάμερας;

Φυσικά. Ολόκληρος φαίνομαι. Εσύ όταν θα κάνεις σεξ με κάποια θα κάνεις φορώντας κουκούλα; Δεν νομίζω.

Δεν θέλεις όμως κάποια στιγμή να νιώσεις την ολοκλήρωση με έναν άλλον άνθρωπο; Αν ερωτευτείς τί θα κάνεις;

Αν ερωτευτώ, θα ερωτευτώ σίγουρα μία γυναίκα από το διαδίκτυο που ίσως και να ζει χιλιόμετρα μακριά. Αν κάνω κάτι από κοντά θα χαθεί.

Στον χώρο που εργάζεσαι, που όπως μου είπες είσαι σε μία τηλεφωνική εταιρεία, αν σε προσεγγίσει κάποια τί θα κάνεις;

Έχει συμβεί και αυτό. Με προσέγγισε κάποια πριν από λίγο καιρό. Κάναμε σεξ μέσω κάμερας του facebook. Και αυτό κάνουμε ακόμη. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λίγο καιρό μετά κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι παραπάνω και πολύ συχνά είναι η σύντροφός μου τα βράδια.

Αυτό θα μπορούσες να το θεωρήσεις σαν κάποιου είδους σχέση;

Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Μέχρι στιγμής περνάμε καλά κάποιες συγκεκριμένες μέρες που λείπει η συγκάτοικός της. Στη συνέχεια ίσως αποκτήσουμε κάτι παραπάνω.

Πολλοί είναι εκείνοι όμως που κάνουν σεξ με σκοπό να αποκτήσουν παιδιά; Πώς θα το καταφέρεις αυτό;

Δεν πρόκειται να γίνει αυτό ποτέ. Αν πάμε σε αυτό το σημείο θα μένουμε στο ίδιο σπίτι και έτσι δεν θα υπάρχει λόγος να κάνουμε σεξ μέσω διαδικτύου, άρα θα χαθεί η σχέση.

Πώς είναι η τέλεια γυναίκα για εσένα;

Μέσα από μία καθαρή ανάλυση κάμερας, λίγο γυμνασμένη και με μακριά μαλλιά που φτάνουν μέχρι το στήθος. Και φυσικά να μην έχει φραγμούς.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …