Σάββατο , 20/04/2024

Δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής – Στον δεύτερο γύρο Πατούλης και Δούρου

Στην Περιφέρεια Αττικής, η νέα έρευνα, η οποία έγινε από την εταιρία Rass, δίνει προβάδισμα στον νυν δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη. Ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος Περιφερειάρχης συγκεντρώνει 32,1% και προπορεύεται με 13,5% από την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία απολαμβάνει την προτίμηση του 18,6% των ψηφοφόρων του λεκανοπεδίου.

Με την επίδοσή της αυτή, ωστόσο, η εν ενεργεία περιφερειάρχης προβάλλει ως επικρατέστερη αντίπαλος του κ. Πατούλη στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης καθώς προηγείται που προκατόχου της, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ένα ποσοστό της τάξης του 16,4%.

Στις επόμενες θέσεις κατατάσσονται ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, με 5,8% και το στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης με 4,7%. Άκυρο, λευκό και αποχή δηλώνει ότι επιλέγει το 6,4% των ερωτηθέντων, ενώ οι αναποφάσιστοι εμφανίζονται σε ποσοστό 8,9%.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …