Πέμπτη , 28/03/2024

Διέλευση Του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό – Τι σημαίνει και πώς θα μας επηρεάσει

Γράφει η: Ευαγγελία (Λιλίκα)  Αθανασοπούλου

Αστρολόγος-Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Email: eueuta@gmail.com

Facebook: Evangelia  Athanassopoulou

 

 Ο Ερμής περνάει στον Κριό από τις 6 Μαρτίου έως τις 13 Μαΐου 2018.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, ανησυχούμε λιγότερο για αντικειμενικές απόψεις και εξηγήσεις και περισσότερο για την επίτευξη απόφασης … γρήγορα! Οι σκέψεις και οι ιδέες μας είναι πρωτοποριακές και τείνουμε να μιλάμε πιο αυθόρμητα και άμεσα με τον πλανήτη της επικοινωνίας μεσα στον τολμηρό και δυναμικό Κριό.

Ο Ερμής στον Κριό παίρνει γρήγορες αποφάσεις – τόσο γρήγορες ώστε μπορέι να φανεί ότι δεν υπάρχει καθόλου σκέψη,αλλά μία παρόρμηση.Η αλήθεια είναι ότι η επικοινωνία στον Κριό δεν έχει πολλή υπομονή για συζήτηση. Οι αποφάσεις του καθοδηγούνται συχνά από την ανάγκη για άμεση ικανοποίηση.

Ο Ερμής στον Κριό και στις γυναίκες και στους άνδρες είναι γενικά γρήγορος και άμεσος στις επικοινωνίες του. Είναι δυναμικός και ειλικρινής, και κάποιοι μπορεί ακόμη και να σκεφτούν ότι το στυλ του είναι ιδιαίτερα σκληρό κάποιες φορές.

Κατά καιρούς, μπορεί να γίνει αρκετά επιθετικός, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως όταν συναντά αντίθεση στις απόψεις και τις ιδέες του. Είναι γενικά αποτέλεσμα της απογοήτευσης, επειδή ο Ερμής στον Κριό συχνά ….πολλές φορές σαν παιδί υποθέτει ότι οι άλλοι θα δεχθούν τις απόψεις του ομαλά. Υπάρχει μια ευαισθησία και μια τάση αυτοάμυνας στον Κριό, και όταν ο Ερμής τοποθετείται εκεί, συνδέεται πολύ με τις προσωπικές του ιδέες για τα πράγματα.

Αυτός ο Ερμής έχει μια τάση απλουστευμένης μάθησης. Προτιμά να μην μπερδεύεται με λεπτομέρειες και συνηθίζει ν’ απορρίπτει αυτό που αισθάνεται ότι είναι άσχετες λεπτομέρειες.

Υπάρχει μια ορισμένη αθώα γοητεία στην  επικοινωνία του Ερμή στον Κριό. Πολλοί θα εκτιμήσουν την χρηστική του αυτή προσέγγιση. Μπορείτε να υπολογίζετε σε μεγάλο βαθμό στην ευθύτητα αυτού απεναντί σας ακόμη κι αν υπάρχει ένας Ήλιος σε εντελώς μεταβλητό ζώδιο.

Αυτή η θέση του Ερμή ευνοεί την εκκίνηση νέων καταστάσεων. Ο Κριός δεν συνδέεται με ξεπερασμένες ιδέες και γενικά υιοθετεί ένα ενθουσιώδες ύφος.

Και ακόμη κι αν η κριτική ή η αρνητική ανταπόκριση μπορούν να ληφθούν προσωπικά., δεν φοβάταιι τον αγώνα ή την πρόκληση, σε πνευματικό επίπεδο. Έχει μια οραματική νοημοσύνη που αγγίζει μερικές φορές μια εντελώς ιδεαλιστική πλευρά.

Νέα έργα και ιδέες λαμβάνονται με έναν απαράμιλλο ενθουσιασμό με αυτή τη θέση του Ερμή. Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει έλλειψη νέων ιδεών στη ζωή, οι εκπρόσωποι του Ερμή στον Κριό μπορούν ν’ απορρίψουν γρήγορα μια ψυχική επιδίωξη, έναν τρόπο σκέψης ή μια γνώμη για κάτι πιο φρέσκο ​​και πιο συναρπαστικό.

Ο Ερμής στον Κριό είναι συχνά εξαιρετικός στην προώθηση των νέων ιδεών. Όταν είναι ενθουσιασμένοι για κάτι, μπορεί πραγματικά ν’ αποτελέσουν κίνητρο ενθουσιασμού , κινητικότητας,διασκέδασης και δημιουργίας και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους!

Ο Κριός είναι ένας ηγέτης, ο οποίος γρήγορα υιοθετεί απολύτως νέες και πρωτοποριακές μεθόδους – και τροφοδοτείται απο αυτή την ηγετική του δύναμη!

Ο Ερμής στον Κριό παίρνει γρήγορες αποφάσεις, και δυσκολεύεται να καταλάβει την κωλυσιεργία των άλλων πάνω στο ν’ αποφασίζουν για οποιοδήποτε θέμα!

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό από τις 6 Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου 2018.

Στον Κριό, η αγάπη είναι αυθόρμητη και άμεση. Το κυνήγι γι’ αυτό που επιθυμούμε γίνεται πολύ συναρπαστικό κάτω από αυτή τη φλογερή επιρροή. Γινόμαστε τολμηροί, φρέσκοι και λίγο ανυπόμονοι όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Δεν κοιτάμε πίσω με την ενέργεια του Κριού. Δεν μας ενδιαφέρει να λυπόμαστε ή να κατοικούμε στο παρελθόν.

Είναι μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ! Ήρθε η ώρα να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργούν τώρα και για μας!

Ο Κριός είναι γνωστός για την αγάπη του κυνηγιού και της κατάκτησης, αλλά η αγάπη του Κριού μπορεί να παραμείνει μακροχρόνια όσο αισθάνεται ότι κάτι μπορεί να παραμείνει σχετικά φρέσκο.

Ο Κριός είναι αμβλύς – δεν βάζει νερό στο κρασί του ….ούτε ζάχαρη στο ψωμί του εύκολα. Αυτό μπορεί να πονάει κάποιες φορές αλλά πραγματικά δεν γίνεται από κακία, είναι ο τρόπος να επιβιώνει! Οι επιθυμίες είναι ισχυρές και εκφράζονται αυθόρμητα, με ενθουσιασμό και άμεσα. Ο Κριός προτιμά να αποπλανεί παρά να παρασυρθεί, να κυνηγάει παρά να τον κυνηγούν.

Η Αφροδίτη ατον Κριό φλερτάρει με το να είναι μπροστά, άμεση και τολμηρή. Θα προσπαθήσει να σας κερδίσει, εκφράζοντας το επιχειρηματικό της πνεύμα και την ανεξάρτητη φύση της. Το ύφος τώρα της έκφρασης της αγάπης μπορεί να περνάει από εγωική διάθεση ,αλλά το σωστό πρόσωπο γι’αυτή την έκφραση της Αφροδίτης θα βρει αυτή την προσέγγιση γοητευτική.

Οι άνθρωποι ενεργοποιούνται από την Αφροδίτη στην αύρα του Κριού μέσω αυτής της αθώας της γοητείας, ακόμα και όταν φαίνεται εντελώς παιδαριώδης και ανυπόμονη.

Η Αφροδίτη στον Κριό προκαλεί και στις γυναίκες και στους ανδρες χαριτωμένη και αυθόρμητη συμπεριφορά. Ενεργοποιούνται από την ενέργεια και τη δραστηριότητα της. Στην αγάπη, η Αφροδίτη στον Κριό, είναι εθελοντικά εθισμένη στην κατάκτηση. Προκειμένου μια σχέση να παραμείνει φρέσκια και νέα για αυτούς, απαιτούν αρκετή διέγερση.

Οπότε μια ευχάριστη Αφροδίτη στον Κριό συνεπάγεται την ανάγκη για δράση. Χρειάζεται να είναι κάποιος άμεσος, ανοιχτός και ειλικρινής μαζί της – δεν θα της αρέσει πολύ το παιχνίδι ή η απάτη-, εκτός αν είναι στο πλήρες πνεύμα της διασκέδασης.

Τροφοδοτήστε την ανάγκη της για αυθορμητισμό και εκτιμήστε το παιχνίδι της. Κατανοήστε την επιθυμία της να παραμείνει νέα και επίκαιρη. Η Αφροδίτη στον Κριό θέλει να πάρει το προβάδισμα στην αγάπη (ακόμα κι αν ο Ήλιος βρίσκεται στον ήπιο Ιχθύ),γι’ αυτό είναι σημαντικό να της αφήνετε το προβάδισμα. Αφήστε την στις πολλές ιδιοτροπίες της και καταλάβετε ότι ευδοκιμεί στον ανταγωνισμό, με όποιον και αν ανταγωνίζεται!

Μια τελική πρόταση που θα χαρακτήριζε την Αφροδίτη στον Κριό είναι….”Έχω μια μεγάλη αίσθηση περιπέτειας. Θα σε κερδίσω. Είμαι αυτοδίδακτη και αυτοδύναμη. ”

Info

Η Ευαγγελία (Λιλίκα) Αθανασοπούλου φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και στη Mayo School of Astrology στο diploma course. Κατέχει Feng Shui Consulting Certificate, Smile Meditation Training Certificate και Onnuri Medicine,Su Jok Therapy Certificate. Αποτελεί μέλος του Πανελλήνιου Κέντρου Γνωστικών Σπουδών, ιδρυτικό μέλος του Αφιλοκερδούς Σωματείου Σωμάνων Αγκιδιστών- Αστρολόγων  και μέλος της μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλων Αστρολογίας Ελλάδας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αστρολόγος (σεμινάρια,ομιλίες,ραδιόφωνο,τηλεόραση,περιοδικά,συγγραφή,μαθήματα,συνεδρίες) ,με κύριο μελημά της τη διάδοση αυτής της τόσο σημαντικής γνώσης προς την ανθρωπότητα.-

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …