Παρασκευή , 29/03/2024

Διχάζει ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου που ντύθηκε γυναίκα και έκανε γύρισμα σε νεκροταφείο ξαπλώνοντας επάνω σε μνήματα νεκρών υποδυόμενος την χήρα (VIDEO)

Διχάζει ο αγαπημένος ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου που επέλεξε έναν ιδιαίτερο ρόλο προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Ο πασίγνωστος ηθοποιός έκανε γύρισμα σε νεκροταφείο, ντυμένος γυναίκα υποδυόμενος την χήρα.

Σε φωτογραφίες τον βλέπουμε να ξαπλώνει επάνω στα μνήματα νεκρών και να λέει μοιρολόγια σατυρίζοντας τις χήρες που έχουν χάσει τους άνδρες τους. Το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό δρώμενο ο ηθοποιός το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως φωτογραφίζεται και κινηματογραφείται ελεύθερα στα νεκροταφεία, χωρίς κάποιος φύλακας να κάνει κάποια παρατήρηση στον ηθοποιό.

Όπως είναι λογικό και σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ, υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από χήρες που νοιώθουν ότι ο ηθοποιός βεβηλώνει τις μνήμες των ανδρών τους.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού στο Label News, πρόκειται για ένα σκετσάκι χωρίς να θέλει να θίξει κάποιο πρόσωπο πόσο μάλλον τους νεκρούς, καθώς ο ηθοποιός υποδύθηκε απλά έναν ρόλο όπως δεκάδες που έχει παίξει.

Είναι γεγονός πως ο κύριος Παπαδημητρίου μέχρι σήμερα έχει αποδείξει την καλλιτεχνική του αξία, αλλά και το ήθος του ως άνθρωπος και μάλλον πρόκειται για μια άτυχη επιλογή και στιγμή του αγαπημένου κατά τα άλλα ηθοποιού.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …