Πέμπτη , 18/04/2024

Δ. Πετρόπουλος: «Με έδιωξαν από παράσταση όταν έμαθαν ότι έχω καρκίνο»

Είχαμε καιρό να τον δούμε. Ο πρωθυπουργός του «Παρά Πέντε» 14 χρόνια μετά την επιτυχία της σειράς εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας. Ο Δημήτρης Πετρόπουλος αποφάσισε συνειδητά να τερματίσει την τηλεοπτική του καριέρα. Τον συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Κάτω από την Ακρόπολη άνοιξε την καρδιά του στο star.gr 

Ο ρόλος του κακού ήταν εκείνος που τον έκανε ευρέως γνωστό στο κοινό. Στην πραγματικότητα, όμως, απέχει χιλιόμετρα από αυτόν τον χαρακτήρα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με καλοσύνη, θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Τι κάνει όμως σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός;

«Φέτος συμπληρώνω 20 χρόνια ως εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ και σήμερα είμαι στο Υπουργείο Παιδείας στην Οργάνωση και Ανάπτυξη της Ανώτατης Εκπαίδευσης» δηλώνει και μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναφορικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη μας απαντάει: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Γιώργο, ποτέ δεν είχαμε. Παρόλα αυτά είναι μία εξαιρετική περίπτωση ανθρώπου. Ως παρουσιαστής δε με ενδιαφέρουν αυτά που κάνει. Θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του. Έχει πολλαπλάσιες δυνατότητες ως σεναριογράφος και ηθοποιός».

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είναι ένας άνθρωπος θαρραλέος. Κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε με την καρδιά του. Η προδοσία που ένιωσε από έναν δικό του άνθρωπο ήταν αυτό που του στοίχισε περισσότερο απ΄όλα.

Έχετε χάσει ποτέ το κουράγιο σας, τον ρωτάμε: «Ένιωσα ότι μου φεύγει η πίστη, προήλθε από μία προδοσία. Όχι από τον φόβο του θανάτου. Μία πολύ σημαντική προσωπική μου σχέση με πρόδωσε εξαιτίας του προβλήματος υγείας μου» 

Η ζωή τού έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε ένα δυσάρεστο περιστατικό από το παρελθόν, όταν τον έδιωξαν από δουλειά στο θέατρο, επειδή έμαθαν ότι είχε καρκίνο: «Είχα κλείσει μία συνεργασία στο θέατρο και με ακύρωσαν, γιατί νόμιζαν ότι θα πεθάνω. Είχαμε ανοίξει σαμπάνιες, γιορτάζαμε όταν έκλεισε η συμφωνία και μόλις έμαθε αυτός ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το θεατρικό ότι έχω καρκίνο μου ακύρωσε την συνεργασία. Μάλιστα, τον έπαιρναν τηλέφωνο και του έλεγαν, μα τι κάνεις, επενδύεις ένα ολόκληρο έργο σε κάποιον που δεν ξέρεις αν θα ζει;»

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος δεν το βάζει κάτω. Μπορεί να επέλεξε να μείνει μακριά από την τηλεόραση, αλλά η αγάπη του για το θέατρο παραμένει μεγάλη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον δούμε και πάλι στο θεατρικό σανίδι την επόμενη σεζόν.

Πηγή: star.gr/ Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …