Παρασκευή , 29/03/2024

Είναι επίσημο: Tέλος ο Φουρθιώτης από το Epsilon – H διοίκηση του Καναλιού ανακοίνωσε στον παρουσιαστή την απόλυσή του – Οι φωνές και οι απειλές για μηνύσεις του Μένιου και σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό θα συνεχίσει (VIDEO)

“Μηδένα προ του τέλους μακάριζε”, έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, κάτι που οι σύγχρονοι δεν υπολογίζουν και ξεχνούν.

Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Epsilon, Mένιο Φουρθιώτη, που κάποτε έδινε εντολές από την καθαρίστρια μέχρι τους δημοσιογράφους, παρουσιαστές, τεχνικούς και σκηνοθέτες στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon υπό την ιδιοκτησία του Φίλιππου Βρυώνη, σήμερα τελειώνει και επίσημα από το κανάλι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εκπομπή “Στη Φόρα” στην τηλεόραση του ΑΡΤ, σήμερα ανακοινώθηκε από την Διοίκηση στον Μένιο Φουρθιώτη ότι η εκπομπή του “Αποκαλυπτικά” κόβεται και ο ίδιος φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon του Ιβάν Σαββίδη. 

Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή “Στη Φόρα”, ο παρουσιαστής μόλις έμαθε και επίσημα ότι τον “τελειώνουν” ξέσπασε σε φωνές, λέγοντας ότι θα κάνει μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο παρουσιαστής μόλις ολοκληρώσει τις εκπομπές του θα αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό με την νέα Διοίκηση του Epsilon να απολύει τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του καναλιού. 

Το μέλλον των δημοσιογράφων της εκπομπής παραμένει άγνωστο, σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο “στενός” κύκλος του Φουρθιώτη, θα βρεθεί επίσης εκτός σταθμού.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή, φαίνεται από τα ψηλά θα πέσει απότομα στα πιο χαμηλά. Μπορεί ο ίδιος να “χτυπάει” τις πόρτες των υπόλοιπων τηλεοπτικών πανελλαδικών σταθμών για μια θέση παρουσιαστή, φαίνεται όμως να μην βρίσκει καμία ανταπόκριση.

Έτσι λοιπόν ακούγεται έντονα ότι θα συνεχίσει στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό “Kontra” του Ανδρέα Κουρή.  Εξάλλου ο Μένιος Φουρθιώτης ανήκει στον όμιλο Κουρή, καθώς κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Love Radio, ιδιοκτησίας Κουρή.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι την θέση του Φουρθιώτη στο Epsilon, φαίνεται να παίρνει ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Στη Φόρα” στο ART TV 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …