Παρασκευή , 26/04/2024

Ελένη Δήμου: “Eαν πάμε σε δεύτερο lockdown θα πτωχεύσουμε”

Τον έντονο προβληματισμό της εξέφρασε ή Δημοφιλής τραγουδίστρια γιά τήν πιθανότητα δεύτερου επιδημικού κύματος της νόσου Covid-19 φέτος το φθινόπωρο και χειμώνα… θεωρεί πιθανό ότι θα χρειαστεί ξανά ένας δεύτερος γύρος περιοριστικών μέτρων (lockdown) μετά το καλοκαίρι, προειδοποιεί ότι ή Κυβέρνηση πρέπει να βελτιώσει μέσα στους επόμενους μήνες τις δυνατότητες ιχνηλάτησης νέων λοιμώξεων για να αποφύγουν άλλη μία κρίση δημόσιας υγείας, καθώς προς το τέλος του έτους η εποχική γρίπη πιθανώς θα συμπέσει με ένα δεύτερο κύμα της Covid-19.

Όπως επισημαίνει, η νόσος εξαπλώνεται τώρα γρήγορα … Σχετικά με ένα νέο lockdown τον χειμώνα, είπε ότι «δεν μπορώ να εγγυηθώ πως δεν θα ξανασυμβεί…αλλά οί Πολίτες δέν πρόκειται νά δεχτούν νά κλειστούν παλί μέσα αλλά ερχεται πλέον ορατός ό κίνδυνος ακραίας φτώχειας λόγω τής υψηλής Ανεργίας…

Σύμφωνα με την ίδια, από εδώ και πέρα η μάχη με τον ιό SARS-CoV-2 θα είναι μακρά. «Δεν ξέρω αν θα είναι για πάντα, αλλά δεν νομίζω ότι θα φύγει πολύ γρήγορα. Φαίνεται να είναι πολύ καλά προσαρμοσμένος στους ανθρώπους», υπογράμμισε μιλώντας στον Μιχάλη Στάμου και στον AΡΤ FM 90,6. 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …