Παρασκευή , 19/04/2024

Ελληνίδα «ντίβα» το φαινόμενο που απωθεί: Οι γυναίκες που το παίζουν «κάποιες» κοιμούνται τα βράδια μόνες και δυστυχισμένες – Γίνε απλή και προσιτή και άφησε τους άντρες να σε φλερτάρουν

Σήμερα όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας, με το πέρασμα του καιρού αρχίζουμε να χάνουμε τον έλεγχο της πραγματικότητας για το ποιοι είμαστε και τι εικόνα θέλουμε να παρουσιάσουμε στους γύρω μας, κυρίως οι γυναίκες στους άντρες.

Εν έτη κρίσης όλες οι γυναίκες επιλέγουν να ντύνονται με ότι πιο τελευταίο κυκλοφορούν οι σχεδιαστές, ενώ ακόμα και όταν η τσέπη τους δεν το βαστάει δεν διστάζουν μέχρι και να δανειστούν χρήματα προκειμένου να τα αγοράσουν και να δείχνουν σαν σωστές κυρίες… με συγχωρείται ντίβες ήθελα να πω.

Προφανώς θεωρούν πως είναι ένας τρόπος να τραβήξουν όλα τα βλέμματα και την προσοχή των αντρών πάνω τους , όμως στην πραγματικότητα το μόνο που καταφέρνουν είναι να τους απωθούν. Κακά τα ψέματα αρκετές Ελληνίδες είναι  «ξινές», με αποτέλεσμα να καταφέρνουν να τρομοκρατούν κάθε άντρα που θα προσπαθήσει να τις πλησιάσει. Οι περισσότεροι κάθονται με ένα ποτό στο χέρι όλο το βράδυ σαν τα «αγγούρια» χωρίς να κάνουν καμία απολυτός κίνηση, αφού η ”ψηλή” μύτη των γυναικών δεν τους βοηθάει αρκετά.

Πέρα από την καλοπέραση στο κρεβάτι οι άντρες προσπαθούν  να βρουν μια κοπέλα για να δημιουργήσουν μαζί της κάτι σοβαρό. Αυτή η κοπέλα δεν θα είναι κάποια ντίβα αλλά κάποια γυναίκα που θα μπορούν να πουν μαζί τους μια κουβέντα και να επικοινωνούν. Αν ένας άντρας δεν βρεθεί απέναντι σε μια τέτοια κοπέλα τότε δεν πρόκειται ποτέ να την πλησιάσει.

Όταν μια γυναίκα έχει τόσο μεγάλη μισαλλοδοξία, μειώνοντας τον άνθρωπο που έχει απέναντι της τότε δεν καταφέρνει τίποτα πέρα από το να απωθήσει ότι αρσενικό υπάρχει μέσα στο μαγαζί που θα βγει. Το θέμα είναι πως δυστυχώς οι γυναίκες δεν το αντιλαμβάνονται αυτό σήμερα και έχουν ένα πολύ «παγερό» βλέμμα που τις κάνει αντιπαθητικές και καθόλου ελκυστικές.

Καλό θα ήταν να ηρεμίσουν λίγο και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα εάν θέλουν να δημιουργήσουν κάτι όμορφο και να προσπαθούν να δίνουν θάρρος σε έναν άντρα και όχι τρόμο.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …