Πέμπτη , 28/03/2024

Ελπίδα Πολίτου: «Η Βόρειος Ελλάδα θα λατρέψει την face yoga!» – Η νέα μέθοδος φυσικής αντιγήρανσης

Η face yoga είναι η νέα φυσική επαναστατική μέθοδος αντιγήρανσης. Η Ελπίδα Πολίτου είναι πιστοποιημένη δασκάλα face yoga και η μοναδική στην Βόρεια Ελλάδα. Μας εξηγεί πώς μπορούμε να μείνουμε νέοι δίχως να χρειαστούμε επίπονα χειρουργεία και ενέσιμα, με την πιο οικονομική και φυσική μέθοδο αντιγήρανσης!

Η Face Yoga σύμφωνα με έρευνες αποτελεί την καλύτερη φυσική μέθοδο αντιγήρανσης. Πώς επιδράει στην φυσική ομορφιά του προσώπου;

Η face yoga for all είναι η πλέον φυσική και αποτελεσματικη μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό. Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage , πιέσεων και χαλάρωσης. Τα όφελος της face yoga ..μειώνει τις ρυτίδες, εξαφανίζει την κούραση, δίνει ενα λείο σφριγηλό και νεανικο δέρμα.

Ποιες είναι οι κύριες διαφορές και τα οφέλη που προσφέρει σε σχέση με ενέσιμα και χειρουργικές επεμβάσεις;

Οι ενέσιμες επεμβάσεις κοιμίζουν το μυ. Με τη face yoga ξυπνάμε τους μυς του προσώπου!το δερμα εχει τρία βασικά επίπεδα.Η επιδερμίδα:το εξωτερικό στρώμα του δέρματος το οποίο αποτελείται απο πολλά στρώματα κυττάρων..το χόριο:το μεσαίο στρώμα του δέρματος που αποτελείται απο νευρικές απολήξεις κ συνδετικό ιστό κ το οποιο αποτελείται απο κολλαγόνο κ ελαστίνη!Και το υπόδερμα:το χαμηλότερο στρώμα του δέρματος που αποτελείται κυρίως απο μυς κ λιπώδη ιστό! Ολα τα τρία στρώματα πρέπει να εργαστούν απο κοινού για μια υγιή κ νεανική εμφάνιση! Με χρήση της face yoga το εξωτερικό δέρμα κ οι μυς κινούνται μαζί κ αυτο έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της δύναμης στο μεσαίο στρώμα! Με τη χρηση της face yoga δέν θα χρειαστεί να κάνει καμία χειρουργική επέμβαση!

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να δει κάποιος διαφορά επάνω του και πώς εφαρμόζεται η face yoga;

Θα δείτε και θα αισθανθείτε καποιά διαφορά αμεσώς,στο τελός του πρώτου μαθήματος.Οι μύες σας άμεσα θα δώσουν την αίσθηση ότι γυμνάστηκαν (όπως ακριβώς και με την άσκηση του σώματος!)θα δείτε και θα αισθανθείτε λιγότερη ένταση στ πρόσωπο και θα έχετε μια υπέροχη ροζ λάμψη.Ο καθένας έχει διαφορετικό πρόσωπο έτσι ο χρόνος που χρειάζεται για να δείτε τις αλλαγές ποικίλλει από άτομο σε άτομο.Κάτα γενικό κανόνα θα αρχίσετε να βλέπετε μια σημαντική βελτίωση στο πρόσωπο και το λαιμό σας μετά απο 2εβδομάδες.Μέτα απο 2-4μήνες θα παρατηρήσετε να έχετε λιγότερες γραμμές και ρυτίδες καθώς και λιγότερη ένταση.Μέσα σε 6-9μήνες θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε αρκετά χρόνια νεότεροι!.Όπως και το σώμα μας χρείαζεται γυμναστική για να διατηρηθεί σφριγηλό,έτσι και οι 57 μύς του προσώπου και του λαιμού μας χρειάζονται άσκηση. Όσο οι μύς γίνονται πιο δυνατοί το δέρμα πάνω τους γίνεται πιο σφριγήλο αποκτά ελαστικότητα και ατονούν οι ρυτιδές. Επειδή οι μύς στο πρόσωπο είναι πολύ μικρότεροι και λεπτότεροι γυμνάζονται πιο εύκολα.Αύτο βέβαια που χρειάζεται είναι καθημερινη συνέπεια.20 λέπτα τη μέρα δέν ειναι δύσκολο οσο πολυάσχολοι και να είμαστε.

Είναι ακριβή μέθοδος;

Η πίο οικονομική μέθοδος σε συγκρίση με άλλες θέραπεις ..πιο φυσίκο και υγίεινο χώρις εισχώρηση ξένης ουσίας!

Ήσαστε από τις λίγες πιστοποιημένες δασκάλες face yoga στην Βόρεια Ελλάδα. Που μπορεί κάποιος να σας βρει και ποιο το μέλλον της face yoga στην Ελλάδα;

Σε διαφορες πόλεις Σέρρες, Καβάλα δράμα σε συνέργασια με διακεκρίμενα γυμναστηρια και ινστιντουτα θα ανακοινώσουμε μέσω της σελιδας μου στο fb πότε θα γινονταί οι συνεδρίες ετσι ώστε να έρθει ό κόσμος να δέι να ενημερωθεί για τη face yoga..το gua sha να δοκιμάσει κ απολαύσει να γνωρίσει.τα οφέλη της φυσικής αντιγήρανσης..!  Η face yoga ειναι μια επαναστατική μέθοδος αντιγήρανσης που έχει κατακλύσει Αγγλία και Αμερική! Στήν Ελλάδα είναι ηδη αρκετα γνώστο στην Αθήνα. Απο κει φυσικά πήρα και το χαρτί διδασκαλίας μου. Η κυρια Καφαντάρη είναι που το έφερε στην έλλαδα, που είναι και η δάσκαλα μου. Είμαι σίγουρη οτι και η Βορεία Ελλάδα θα αγαπήσει και θα λατρεψει τη Face yoga!

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …