Τετάρτη , 24/04/2024

Ζωή Γιακουμάτου: «Πολλές φορές έπρεπε να αποδείξω διπλά την αξία μου λόγω καχυποψίας εξαιτίας του ονόματός μου»

Η Ζωή Γιακουμάτου είναι η κόρη του γνωστού πολιτικού Γεράσιμου. Η ίδια αν και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με έντονο το πολιτικό στοιχείο, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο ως σχεδιάστρια μόδας. Έχει καταφέρει να χαράξει την δική της πορεία στο fashion με τον πατέρα της να αποτελεί πάντα στήριγμα για αυτήν σε κάθε απόφαση και επιλογή της.

  • Ετοιμάζεις την νέα σου εντυπωσιακή κολεξιόν που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Τι θα δούμε από εσένα;

Απο Σεπτέμβρη φιλοδοξώ να επεκταθώ στο χώρο του γάμου, της βάφτισης, τόσο στο κομμάτι του ενδυματολογικού υπογράφοντας με την σφραγίδα μου καθώς και εισχωρώντας στο χώρο του Event Planning.  Με μια δυνατή ομάδα εξειδικευμένη στο γάμο και την βάφτιση θα οργανώσουμε  μια ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι. Θα δημιουργήσω μια σειρά με θηλυκά και αέρινα νυφικά καθώς και μια παιδική σειρά ρούχων.

  • Αποφάσισες να ακολουθήσεις κάτι τελείως διαφορετικό από το επάγγελμα του πατέρα σου. Υπήρξαν αντιδράσεις από την οικογένειά σου;

Ο χώρος της πολιτικής και της ιατρικής ποτέ δεν με ενδιέφερε αρκετά! Αποφάσισα λοιπόν μετά τις σπουδές μου στο πολιτικό Νομικής να συνεχίσω στο Λονδίνο με σπουδές στη μόδα και στο κόσμημα. Ο πατέρας μου αγχώθηκε  λόγω απόστασης αλλά μας έχει μάθει να κυνηγάμε τα όνειρα μας με όποιο τίμημα!

  • Θα σκεφτόσουν να ασχοληθείς με την πολιτική;

Να πώ την αλήθεια η πολιτική όπως εξελιχθεί δεν με εκφράζει. Με γεμίζει η μόδα μου αρέσει η δημιουργία οι ιδέες τα χρώματα! Ασχολούμαι πολύ με τα κοινά, είμαι ενεργή αλλά ως εκεί.

  • Το όνομα του πατέρα σου έχει «ανοίξει πόρτες» στην καριέρα σου ή κάποιοι μπορεί να σε έβλεπαν αρνητικά εξ’ αιτίας αυτού;

Απο την αρχη της επαγγελματικής μου πορείας ως τώρα προσπάθησα να αποδείξω την αξία μου χωρίς το όνομα του πατέρα μου, έτσι κ αλλιώς είμαστε σε διαφορετικούς κλάδους. Άλλοτε όμως , προσπαθείς διπλά να αποδείξεις οτι αξίζεις λόγω καχυποψίας, και αλλοτε σε βοηθάει ενα καλό όνομα!

  • Έχεις ενοχληθεί από αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί ο πατέρας σου;

Τυχαίνει να είμαι απο τις περήφανες κόρες που σχεδόν ποτέ δεν έχω ακούσει αρνητικό σχόλιο για τη πορεία του πατέρα μου. Ωστόσο αν τύχει να δω η να ακούσω ενα αναληθές η κακόβουλο σχόλιο το απορρίπτω απευθείας και δεν με αγγίζει!

  • Έχει τύχει να είσαι αντίθετη με δηλώσεις και με θέσεις που έχει πάρει ο πατέρας σου;

Ενώ στο σπίτι και στη ζωή μας γενικότερα ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για καθημερινά πράγματα στο θέμα πολιτικής με βρίσκει σύμφωνη. Είμαι πάντα δίπλα του όπως εκείνος σε εμένα. Ειναι αντικειμενικός, αλτρουιστής και φιλελεύθερος!

  • Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος πώς είναι εκτός της πολιτικής, ως πατέρας και άνθρωπος;

Δεν θέλω να ακουστώ ως το κοριτσάκι του μπαμπά αλλά η αλήθεια είναι οτι όσο μεγαλώνω και ζω καταστάσεις και παρατηρώ τον κόσμο συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι να εχεις ενα δυνατό πρότυπο πατέρα, να σε στηρίζει στο σωστό και στο λάθος, να αφιερώνει ακόμα και στις πιο δύσκολες του ώρες το χρόνο του και να σου έχει γεμίσει την καρδιά με αγαπη για το κόσμο. Έχει υψηλό το αίσθημα της ανθρωπιάς  και της περηφάνειας και είναι εξαιρετικά αγαπητός. Γενικά είναι εκεί πάντα για όλους και μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο κόσμος

  • Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με την τηλεόραση; Θα πήγαινες σε ριάλιτι μόδας;

Με ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με τη μόδα αλλά ωστόσο θέλω να με βρίσκει σύμφωνη στο τρόπο σκέψης μου κ στις πεποιθήσεις μου.

  • Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στην ζωή σου; Τι σε γοητεύει σε έναν άνδρα;

Πάντα με κέρδιζαν οι αληθινοί άνθρωποι, οι αυθεντικοί, οι δραστήριοι που δεν τα παρατάνε ποτέ και έχουν ανθρωπιά και καλή καρδιά!

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ/ Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …