Πέμπτη , 18/04/2024

Ημιτελικός Πελοποννησιακών Καλλιστείων 2022: Οι νέες καλλονές διαγωνιζόμενες – Ο σταθερής αξίας παρουσιαστής – Τα πρώτα φιναλίστ μοντέλα

Τη θερμή βραδιά της 27ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ημιτελικόςγια τα32α Πελοποννησιακά Καλλιστεία, ένας από τους παλαιότερους και πιο δημοφιλείς θεσμούς ομορφιάς της Ελλάδας!

Η διοργάνωση διεξήχθει στο ολοκαίνουργιο Miraggio Beach Bar Restaurantστο Βραχάτι Κορινθίας, έναν πανέμορφο χώρο κυριολεκτικά πάνω στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου!

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, που ήταν ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Διακονικόλας (είχε παρουσιάσει την περσινή βραδιά παρουσίασης φιναλίστ μοντέλων του θεσμού), έδωσε απ’ το  stage τον δικό του ρυθμό διασκεδάζοντας το κοινό που βρέθηκε εκεί και τραγουδώντας σε διασκευή που έκανε ο ίδιος ένα γνωστό τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη (το χαϊδεμένο) με στίχους βγαλμένους αποκλειστικά για τη βραδιά του ημιτελικού των Πελοποννησιακών Καλλιστείων, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πολυπληθέστερο ταλέντο του, κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι διαγωνιζόμενες του θεσμούς. 18 δροσερά μοντέλα, 18 πανέμορφα κορίτσια, 18 ξεχωριστές προσωπικότητες παρέλασαν αρχικά με φορέματα του μαιτρ της ένδυσης εδώ και 46 χρόνια Pantazonas Fashion Storesγοητεύοντας τους πάντες και μετά στη δεύτερη τους πασαρέλα βγήκαν με μαγιό ανεβάζοντας την ήδη υψηλή θερμοκρασία της εποχής στο..κόκκινο! Το χτένισμα των μαλλιών των κοριτσιών ήταν μια προσφορά του κομμωτηρίου Μαλλί με Μαλλί(Λουτρά Ωραίας Ελένης) και του κομμωτή Σπύρου Ρουσση.

Τα μοντέλα του θεσμού κέρδισαν τις εντυπώσεις των θαμώνων και φυσικά της κριτικής επιτροπής των Πελοποννησιακών Καλλιστείων που την αποτελούσαν οι: Θεόδωρος Καραγιάννης(Αρχιτέκτονας & Πρόεδρος της Επιτροπής), Γιώργος Αλατζάκης(Επιχειρηματίας), Ηλίας Παπαπορφυρίου(Γραμματέας της Επιτροπής), Σπύρος Ρούσσης(Κομμωτής), Ελένη Αγγέλου(Αισθητικός), Παναγιώτης Πιτσάκης(Επιχειρηματίας), Δημήτρης Καγιαλής(Επιχειρηματίας), Γιώργος Πάπας(Επιχειρηματίας), Ηλίας Κουρής(Επιχειρηματίας), Γρηγόρης Κωνσταντάρας(Ελεύθερος Επαγγελματίας), Μαριέττα Στέφα(Διαιτολόγος-Διατροφολόγος) & Γιάννης Μαυρόπουλος(Δημοσιογράφος & Παραγωγός Αθλητικών Εκπομπών).

11 από τα 18 γοητευτικά μοντέλα που πήραν μέρος στον Ημιτελικό των Πελοποννησιακών Καλλιστείων (9 φιναλίστ & 2 αναπληρωματικές) κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής και να πάρουν το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του Σεπτέμβρη. Οι πρώτες φιναλίστ για φέτος είναι οι: Άννα Γκοροβέλη(17 ετών), Ειρήνη Βολιώτη(20 ετών), Αναστασία Σιδηροπούλου(23 ετών), Ελένη Ζησιμοπούλου(24 ετών), Κωνσταντίνα Καλότυχου(18 ετών), Ζωή Πλούμπη(25 ετών), Αναστασία Δερματά(23 ετών), Ευγενία Τσαμουρτζή(16 ετών) & Όλγα Σέχη(25 ετών). Τα 9 αυτά μοντέλα περνάνε απευθείας στον Τελικό. Οι 2 αναπληρωματικές του θεσμού είναι οι: Χριστίνα Νικολοπούλου(19 ετών) &Άννα Μαρία Μανούρα(18 ετών). Οι ανθοδέσμες που μοιράστηκαν στις φιναλίστ των καλλιστείων ήταν μια προσφορά απ’ το Ανθοπωλείο Αλίκη(Εθνικής Αντιστάσεως 62, Κιάτο Κορινθίας).

Φωτογράφος του Ημιτελικού ήταν ο σπεσιαλίστας Νίκος Ζαχαρόπουλος που εδώ και χρόνια απαθανατίζει τα στον φακό του τα Καλλιστεία της Πελοποννήσου.

Τέλος ο Γιάννης Διακονικόλας (ο παρουσιαστής της βραδιάς) έδωσε το μικρόφωνο στον διοργανωτή του θεσμού κύριο Τάκη Παπαπαναγιώτουο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τα μοντέλα, την κριτική επιτροπή, τον πρόεδρο των Καλλιστείων Νίκο Νινιό, τον κοσμο που ήρθε εκεί στην παραλία Βραχατίου Κορινθίας καθώς και τη διεύθυνση του Miraggioβραβεύοντας μάλιστα τον ιδιοκτήτη τον κύριο Ντίνο Οικονόμου για την υπέροχη του φιλοξενία στον χώρο του.

Απ’ τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή του δημοσιογράφου Βαγγέλη Καράλη, του αστρολόγου Άρη Παπαδογιάννη, του μοντέλου Ντάνα Νέστυ, του γνωστού διοργανωτή εκδηλώσεων, επικοινωνιολόγου & μάνατζερ Κυριάκου Κερανόπουλου, του ιδιοκτήτη της Lenshoots Media Production Ιωάννη Πεφάνη, της Miss Young Πελοπόννησος 2021 Φωτεινής Γκέντε, του γνωστού επιχειρηματία στην Κόρινθο Κωνσταντίνου Παπαηλιού, του νεαρού σχεδιαστή μόδας Κωνσταντίνου Πανταζώναόπως και του ιστορικού πατέρα του Χρήστου Πανταζώνα καθώς και του βαρύτονου Ανδρέα Νίκα στον οποίο μάλιστα ο παρουσιαστής Γιάννης Διακονικόλας του έδωσε το μικρόφωνο και τραγούδησε δυο γνωστά κομμάτια!

Πλέον ο 32ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς • Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2022 ανανεώνει το ραντεβού για τον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει στο “Club Hotel Casino Loutraki” στις 3 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …