Τρίτη , 19/03/2024

Η Άννα Τσιάλτα και η Χριστίνα Μποντιώτη έκαναν τα εγκαίνια του καταστήματος ANASA CLOTHING Στο Παλαιό Φάληρο

Η Άννα Τσιάλτα και η Χριστίνα Μποντιώτη έκαναν τα εγκαίνια του καταστήματος ANASA CLOTHING Στο Παλαιό Φάληρο Αγίας Βαρβάρας 37 την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και πραγματικά κατάφεραν να κόψουν την Ανάσα !!

Με τα υπέροχα ρούχα αξεσουάρ σε μια συλλογή γεμάτη χρώματα και γούστο σε ένα μαγαζί που θα βρεις τα πάντα για την γυναίκα. Ένα πάρτυ γεμάτο ζωή με πολλούς καλεσμένους από όλους τους χώρους και γυναίκες με γούστο που ξέρουν να ψωνίζουν και να είναι πάντα στυλάτες και όμορφες.

Ένα πάρτυ με πολύ θετική ενέργεια που τίμησαν πολλοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους μια και το δικό μας κορίτσι η Άννα Τσιάλτα πραγματοποίησε ένα υπέροχο μαγαζί στην κόρη της Χριστίνα. Φαγητό και κοκτέιλ από τους έμπειρους του Cab με το υπέροχο βαν τους που κέρδιζαν με τον χαμόγελο τους και τον πιο απαιτητικό. Μουσική από τον υπέροχo dj Θοδωρή Κωστάκη και φυσικά Σαξόφωνο από τον υπέροχο Σαξοφωνίστα Ανδρέα Σίβερα που μάγεψε με τους μουσικές του ακόμα και τους πιο δύσκολους. Μια βραδιά γεμάτη από όλα και ιδιαίτερα τα χαμόγελα του κόσμου που αγκάλιασαν όλο αυτό που ετοίμασαν τα κορίτσια μας !!

Καλές Δουλειές από εμάς και γεμάτες θετική ενέργεια !!

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …