Τρίτη , 23/04/2024

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα και του Epsilon, στα δημοσιεύματα που θέλουν τον παρουσιαστή να φεύγει από τον ΑΝΤ1 και να παίρνει μεταγραφή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη – Τι απαντάει ο παρουσιαστής

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να έχει συμφωνήσει προφορικά με το Epsilon για την πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού 7:00 – 10:00 για infotainment εκπομπή.

Συγκεκριμένα πολύ γνωστή καθημερινή εφημερίδα έγραψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε προφορικά με τον Τζώνυ Καλημέρη και την Άκληστις Μαραγκουδάκη για το Epsilon.

Μάλιστα το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο παρουσιαστής τα βρήκε με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη, σε συνάντηση που είχαν στην Κέρκυρα, λύνοντας το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, συναινετικά.

Η εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ, μίλησε με τους πρωταγωνιστές ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Ο παρουσιαστής δήλωσε στον δημοσιογράφο, ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφονται και ότι ανήκει στον ΑΝΤ1 λέγοντας χαρακτηριστικά, «Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, δεν πάω πουθενά!»

Ακόμη περισσότερο ο παρουσιαστής της εκπομπής Φίλιππος Καμπούρης, μιλώντας με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, του αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Γιώργο Λιάγκα για το Epsilon!

Άρα όπως δείχνουν τα πράγματα ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ΑΝΤ1, τιμώντας το συμβόλαιο που έχει με τον τηλεοπτικό σταθμό αναμένοντας να του δοθεί κάποιο concept εκπομπής.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι για την πρωινή ζώνη του Epsilon, 7:00 – 10:00 ακούγεται το όνομα του Bασίλη Λυριτζή, με μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …