Παρασκευή , 29/03/2024

Η απίστευτη ιστορία του τερματοφύλακα της Ισλανδίας, που από σκηνοθέτης της Eurovision έγινε το πρόσωπο του Mουντιάλ πιάνοντας πέναλτι του Μέσι

Σκηνοθέτης στο επάγγελμα και… τερματοφύλακας στο χόμπι. Ο Χάνες Χάλντορσον κατάφερε σε μία 4ετία να γίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Ισλανδούς ποδοσφαιριστές, φτάνοντας να πιάσει ακόμη και πέναλτι του Λιονέλ Μέσι! Σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ήρωας! Όχι με κάπα, αλλά με γάντια, όπως τον χαρακτήρισαν οι διοργανωτές χαρίζοντάς του τον τίτλο του MVP στον πρώτο αγώνα που έδωσε ποτέ η εθνική της πατρίδας του σε Μουντιάλ!

Ο 34χρονος γκολκίπερ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των όσων έχουν πετύχει οι (τρομεροί και όχι ψαράδες) Ισλανδοί απ’ όταν άρχισαν τα προκριματικά του EURO 2016 μέχρι σήμερα!

Από τις 9 Σεπτεμβρίου του 2014 έχει παίξει σε 24 επίσημα παιχνίδια και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 11 εξ αυτών. Κυρίως όμως είναι ο φύλακας-άγγελος της εστίας των Ισλανδών, αυτός που εμπνέει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους.

Διότι μην ξεχνάμε ως τη στιγμή που το 2012 έφυγε για τη Νορβηγία υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του (Μπραν) ζούσε χάρη κυρίως στα χρήματα που έβγαζε από τις δουλειές του στην τηλεόραση και στη… Eurovision!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …