Πέμπτη , 28/03/2024

Η Βανδή ταξιδεύει στα χωριά της Ελλάδας με Porsche – Το «λαϊκό προφίλ» που θέλει στην εκπομπή της με το πανάκριβο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Του Άκη Τσακίρη 

Όχι, δεν πρόκειται για ένα Fake News που ίσως θέλει να βλάψει την αγαπημένη τραγουδίστρια πολλών. Η Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο το τραγούδι, αποφάσισε να ασχοληθεί με την παρουσίαση και ταξιδεύει στα ελληνικά χωριά με την porsche της, για να μας γνωρίσεις γωνιές της Ελλάδος και τις γεύσεις τους.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα ενοχλούσε κανέναν η παρουσία της Δέσποινας Βανδή δίπλα σε μία Porsche. “Είναι star, το αξίζει!”, λένε οι fans της. Τί γίνεται όταν θέλεις να φαίνεσαι απλή και να κυκλοφορείς ως ισάξια με τον απλό κόσμο της επαρχίας; Εκεί σίγουρα δεν κυκλοφορείς με μία Porsche.

“Αν θέλει να το παίξει απλή ας πάει με το Nissan του Μάνεση”, λένε τηλεθεατές οι οποίοι μάλιστα σχολιάζουν στο twitter πως η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπορεί να μας πείσει σαν παρουσιάστρια και μάλιστα δεν κατάφερε να πείσει πως όσα είδαμε στα δύο πρώτα επεισόδια δεν ήταν σκηνοθετημένα.

Το ερώτημα είναι: Ποιος ο λόγος να κυκλοφορεί με ένα τόσο πανάκριβο αμάξι η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα κάνοντας μία εκπομπή που απευθύνεται στον μέσο Έλληνα; Πώς το Open Beyond αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα super sport car για την μετακίνηση της γνωστής τραγουδίστριας;

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …