Πέμπτη , 28/03/2024

Η εκπομπή έκπληξη του Epsilon που πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης τον Γιώργο Αυτιά! – Θεαματική αύξηση της τηλεθέασης για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Η εκπομπή έκπληξη που ήρθε ξαφνικά το καλοκαίρι στις 4 Αυγούστου και κατάφερε να σπάσει κάθε κοντέρ καθώς πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης την καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών εδώ και χρόνια, τον Γιώργο Αυτιά στον Σκαϊ!

Πρόκειται για την εκπομπή του Epsilon, «ΣΚ Παντού» 6:00 – 10:00 με τον έμπειρο δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Κουσουλό και την δημοσιογράφο Βάσω Μητρομάρα.

Οι δύο παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής του Epsilon, κατάφεραν να περάσουν στην τηλεθέαση την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκαϊ, σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ για την πρωινή ζώνη του Εpsilon!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/9 η εκπομπή «ΣΚ Παντού» του Epsilon, την ώρα 6:00 – 6:30 έκανε 20,7% ενώ ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ 14,1%, στις 6:30 – 7:00 το ΣΚ Παντού 21,1% και ο Γιώργος Αυτιάς 17,7% .

Οι δύο παρουσιαστές του Epsilon με την φρεσκάδα, την έγκυρη και δυναμική ενημέρωση που προσφέρουν στους τηλεθεατές, κατάφεραν τόσο γρήγορα και απρόσμενα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Η εκπομπή «ΣΚ Παντού» καταφέρνει να συγκεντρώνει 14-15% νούμερα τηλεθέασης ανεβάζοντας τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ψηλά στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Θεαματική αύξηση τηλεθέασης για το κανάλι του Σαββίδη τον τελευταίο χρόνο

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστήμενος για τα μίντια που ελέγχει, τουλάχιστον για το καναλι Epsilon TV, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός έχει πετύχει σημαντική αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης, έως και 305,6%, σε διάστημα ενός έτους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αν συγκρίνει κανείς τον Αύγουστο του 2017 με τον Αύγουστο του 2018 θα παρατηρήσει εξαιρετικά σημαντικές διαφορές σε όλα τα κοινά. Πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV τον Αύγουστο του 2018 έφτασε στο μέσο όρο το 7,4% σημειώνοντας αύξηση 146,7% συγκριτικά με τον Αύγουστο του 2017.

Ειδικότερα, στο δυναμικό κοινό 18-54 η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού το φετινό Αύγουστο το κανάλι σημείωσε μέσο όρο 7,4% σημειώνοντας αύξηση 236,4%. Ο αντίστοιχος μέσος όρος του καναλιού τον Αύγουστο του 2017 έφτανε μόλις στο 2,2%.

Το πρόγραμμα του σταθμού τον τελευταίο χρόνο έχει εμπλουτιστεί με ξένες και ελληνικές ταινίες, Α‘ προβολές, πετυχημένες ξένες σειρές όπως το Criminal Minds, ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, εκπομπές σάτιρας, έρευνας και φυσικά μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Σημαντική είναι και η αναβάθμιση του ενημερωτικού τομέα με περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές, με περισσότερο χρόνο στα δελτία ειδήσεων και με όλο και περισσότερους τηλεθεατές να εμπιστεύονται το κανάλι για την ενημέρωσή τους, με το «ΣΚ Παντού» να κρατάει τα ηνία από τον Αύγουστο στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου για τον τηλεοπτικό σταθμό.

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …