Παρασκευή , 26/04/2024

Η εντυπωσιακή δασκάλα και ηθοποιός Βάσια Μπέσσα και η “χυλόπιτα” στο Love Island

Πηγή: Espresso 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο σκληρό ριάλιτι γνωριμιών που θα κάνει πρεμιέρα στον Σκαί, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, “Love Island”. H απόφοιτη παιδαγωγικής και ηθοποιός, Βάσια Μπέσσα εξηγεί στην espresso την πρόταση που της έγινε για να συμμετέχει στο ερωτικό ριάλιτι και τους λόγους που αρνήθηκε.

  • Από το τμήμα παιδαγωγικής στην υποκριτική, πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την ηθοποιία;

Μπορείς να με πεις και πολύπλευρη προσωπικότητα , αρκετά πριν τελειώσω το λύκειο είχα βάλει στόχο να σπουδάσω δασκάλα δημοτικού γιατί  αγαπώ τα παιδιά και είμαι καλή σε αυτό το επάγγελμα. Η υποκριτική προέκυψε τελείως  ξαφνικά όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε ένα παλιό σήριαλ του ANT1 το ‘ Ταμάμ ‘  , ενώ απλά με είχαν δει , χωρίς να έχω βγάλει κάποια σχολή τότε. Πήγα , και μετά από κουβέντες με σκηνοθέτες που με παρότρυναν να ασχοληθώ με αυτό , το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Τελείωσα πριν λίγους μήνες  την δραματική σχολή του Μανούσου Μανουσάκη.

  • Πρόσφατα σου έγινε πρόταση να συμμετέχεις στο νέο ριάλιτι γνωριμιών του Σκαϊ «Love Island». Πώς σου έγινε η πρόταση και γιατί αρνήθηκες;

Με προσέγγισαν μέσω instagram αρχικά και ύστερα μου τηλεφώνησαν . Κάναμε μία κουβέντα και όταν πήγα να μιλήσω μου είπαν αναλυτικά το project γιατί δεν ήξερα και λεπτομέριες.  Το γεγονός ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ισπανία με είχε ενθουσιάσει , αλλά εν τέλει αρνήθηκα γιατί θεωρώ πως σαν project δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δηλαδή ούτε στην προσωπική μου ζωή δεν πάω εσκεμμένα κάπου για να γνωρίσω κάποιον.

  • Θεωρείς το συγκεκριμένο ριάλιτι ότι θα σε προσέβαλε ως προσωπικότητα;

Δεν θεωρώ ότι θα με προσέβαλε σαν προσωπικότητα , απλά είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να δείχνω πολύ την προσωπική μου ζωή , πόσο μάλλον  προσωπικές στιγμές . Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ακριβώς αυτό, επομένως είναι κάτι που δεν θα ταίριαζε στην δική μου προσωπικότητα, οπότε δεν θα περνούσα και καλά , και το παν είναι να ευχαριστιέσαι όσα κάνεις. Παρ΄όλα αυτά καλή επιτυχία στα παιδιά που θα μπουν.

  • Η εξωτερική σου εμφάνιση τι ρόλο έχει παίξει μέχρι τώρα στην καριέρα σου, θετικό ή αρνητικό;

Καλώς η κακώς ζούμε στην εποχή της εικόνας , αν αυτό το χρησιμοποιήσεις σωστά , σίγουρα σου δίνει πράγματα και είναι για καλό. Θεωρώ πως μου έχει κάνει καλό μέχρι στιγμής. Σίγουρα όμως δεν πρέπει καμία γυναίκα να στηρίζεται σε αυτό . Η ομορφιά πρέπει να σε κάνει να προχωράς και το μυαλό θα πρέπει να σε κάνει να επιλέγεις.

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και όνειρα για το μέλλον;

Είμαι σε ένα πολύ μεταβατικό στάδιο της ζωής μου αυτή τη χρονιά , γίνονται συζητήσεις για κάποιο άλλο ριάλιτι , χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο ακόμη γιατί είναι νωρίς. Σε 3 μήνες τελειώνω το μεταπτυχιακό μου και μετά από αυτό θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη καινούρια σεζόν.

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …