Τρίτη , 19/03/2024

Η εντυπωσιακή δασκάλα και ηθοποιός Βάσια Μπέσσα και η “χυλόπιτα” στο Love Island

Πηγή: Espresso 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο σκληρό ριάλιτι γνωριμιών που θα κάνει πρεμιέρα στον Σκαί, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, “Love Island”. H απόφοιτη παιδαγωγικής και ηθοποιός, Βάσια Μπέσσα εξηγεί στην espresso την πρόταση που της έγινε για να συμμετέχει στο ερωτικό ριάλιτι και τους λόγους που αρνήθηκε.

  • Από το τμήμα παιδαγωγικής στην υποκριτική, πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την ηθοποιία;

Μπορείς να με πεις και πολύπλευρη προσωπικότητα , αρκετά πριν τελειώσω το λύκειο είχα βάλει στόχο να σπουδάσω δασκάλα δημοτικού γιατί  αγαπώ τα παιδιά και είμαι καλή σε αυτό το επάγγελμα. Η υποκριτική προέκυψε τελείως  ξαφνικά όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε ένα παλιό σήριαλ του ANT1 το ‘ Ταμάμ ‘  , ενώ απλά με είχαν δει , χωρίς να έχω βγάλει κάποια σχολή τότε. Πήγα , και μετά από κουβέντες με σκηνοθέτες που με παρότρυναν να ασχοληθώ με αυτό , το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Τελείωσα πριν λίγους μήνες  την δραματική σχολή του Μανούσου Μανουσάκη.

  • Πρόσφατα σου έγινε πρόταση να συμμετέχεις στο νέο ριάλιτι γνωριμιών του Σκαϊ «Love Island». Πώς σου έγινε η πρόταση και γιατί αρνήθηκες;

Με προσέγγισαν μέσω instagram αρχικά και ύστερα μου τηλεφώνησαν . Κάναμε μία κουβέντα και όταν πήγα να μιλήσω μου είπαν αναλυτικά το project γιατί δεν ήξερα και λεπτομέριες.  Το γεγονός ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ισπανία με είχε ενθουσιάσει , αλλά εν τέλει αρνήθηκα γιατί θεωρώ πως σαν project δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δηλαδή ούτε στην προσωπική μου ζωή δεν πάω εσκεμμένα κάπου για να γνωρίσω κάποιον.

  • Θεωρείς το συγκεκριμένο ριάλιτι ότι θα σε προσέβαλε ως προσωπικότητα;

Δεν θεωρώ ότι θα με προσέβαλε σαν προσωπικότητα , απλά είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να δείχνω πολύ την προσωπική μου ζωή , πόσο μάλλον  προσωπικές στιγμές . Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ακριβώς αυτό, επομένως είναι κάτι που δεν θα ταίριαζε στην δική μου προσωπικότητα, οπότε δεν θα περνούσα και καλά , και το παν είναι να ευχαριστιέσαι όσα κάνεις. Παρ΄όλα αυτά καλή επιτυχία στα παιδιά που θα μπουν.

  • Η εξωτερική σου εμφάνιση τι ρόλο έχει παίξει μέχρι τώρα στην καριέρα σου, θετικό ή αρνητικό;

Καλώς η κακώς ζούμε στην εποχή της εικόνας , αν αυτό το χρησιμοποιήσεις σωστά , σίγουρα σου δίνει πράγματα και είναι για καλό. Θεωρώ πως μου έχει κάνει καλό μέχρι στιγμής. Σίγουρα όμως δεν πρέπει καμία γυναίκα να στηρίζεται σε αυτό . Η ομορφιά πρέπει να σε κάνει να προχωράς και το μυαλό θα πρέπει να σε κάνει να επιλέγεις.

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και όνειρα για το μέλλον;

Είμαι σε ένα πολύ μεταβατικό στάδιο της ζωής μου αυτή τη χρονιά , γίνονται συζητήσεις για κάποιο άλλο ριάλιτι , χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο ακόμη γιατί είναι νωρίς. Σε 3 μήνες τελειώνω το μεταπτυχιακό μου και μετά από αυτό θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη καινούρια σεζόν.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …