Πέμπτη , 28/03/2024

Η εντυπωσιακή Νικόλ Δαλέκου, ο ρόλος της στα “Διλήμματα” και το τραγούδι που ερμηνεύει για την σειρά

Η Νικόλ Δαλέκου αποτελεί μια καλλιτέχνη που έχει χαράξει την δική της πορεία στο τραγούδι και την υποκριτική. Η συμμετοχή σας στα «Διλλήματα» του Open έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό την στιγμή μάλιστα που ερμηνεύει και το τραγούδι της σειράς «Διλήμματα Ζωής». Μιλώντας στην espresso μας εξομολογείται περιστατικά που της έχουν σημαδέψει την ζωή όπως οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή και σκηνοθέτη στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Από μικρή ηλικία η όμορφη Νικόλ κατάφερνε να συνδυάζει τον αθλητισμό μαζί με τις καλλιτεχνικές της ευαισθησίες. Μάλιστα σήμερα είναι και δασκάλα πιλάτες σε συνδυασμό με το τραγούδι και την υποκριτική: «Από πολύ Μικρή ηλικία κατάλαβα ότι Έχω έφεση στα καλλιτεχνικά, αφού ήδη έκανα χορό και αθλητισμό και παράλληλα ήμουν ένα κοριτσάκι που καθόταν με τις ώρες στο δωμάτιο του και έγραφε ποίησή και στίχους είχα αρκετές ευαισθησίες και τις έβγαζα γράφοντας. Στο Σχολείο σε μια απόπειρα να το σκάσω από την ώρα των Μαθηματικών που δεν μου άρεσαν, για να μπω στο θεατρικό του σχολείου και εκεί ανακάλυψα ότι όχι μόνο είχα θεατρικές ικανότητες αλλά και φωνητικές.. Έτσι άρχισε το όνειρο ζωής για εμένα. Επίσης υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και  συγχρονισμένης κολύμβησης. Ο αθλητισμός σου δίνει πειθαρχία, σε κάνει να βάζεις στόχους και να έχεις πείσμα να πετυχαίνεις αυτά που θες . Σπούδασα και  είμαι και pilates instructor (Δασκάλα Πιλάτες). Δεν μπορώ να φανταστώ της ζωή μου χωρίς άθληση.

Η εντυπωσιακή καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της υποκριτικής και της μουσικής. Λάκης Λαζόπουλος, Τζένη Βάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χάρης Γαλανός, Νίκος Βέρτης, Πέγκυ Ζήνα, Θέμης Αδαμαντίδης είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που την έχουν εμπιστευτεί καλλιτεχνικά.

Η Νικόλ όπως εξομολογείται στην espresso στην αρχή της καριέρας της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας σήμερα και μάλιστα είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά και από γνωστό σκηνοθέτη τηλεοπτικών επιτυχιών: «Σε μικρή ηλικία και ειδικά στο ξεκίνημα μου στο τραγούδι δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό συνθέτη και τραγουδοποιό έχοντας πάει στο στούντιο για να κάνω ηχογράφηση ένα από τα τραγούδια του. Με έκανε να νοιώσω πολύ άβολα  και ήμουν μόλις 17 χρονών, αλλά όλα πήραν το δρόμο τους αφού είχα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω. Και από ένα γνωστό σκηνοθέτη που έπαιξα ρόλο σε ένα από τα σήριαλ του. Αχ τι να πω τα έχω περάσει και αυτά αλλά πάντα ήμουν ευγενική αλλά και μαγκάκι ..Κανείς και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να χάνει τις αξίες του και τα πιστεύω του.. η πίστη και η οικογένειά βοηθάει πολύ σε αυτό. Πάντα άκουγα τις συμβουλές του πατέρα μου. Πρέπει να έχουμε το θάρρος να μιλάμε και να εμπιστευόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους τους ανθρώπους που μας αγαπάνε.. έτσι έκανα και εγώ. Όταν συνέβη αυτό και αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στην θέση τους με τον κατάλληλο τρόπο.. Ο χώρος αυτός είναι δύσκολος θέλει γερό στομάχι και υπομονή και να έχεις το θάρρος να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε ταπεινώσει.» αποκαλύπτει.

 Εδώ και τρία χρόνια η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Open «Διλήμματα» που προβάλλεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Καταρχήν αγαπάω πολύ το open beyond tv και τους ανθρώπους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύτηκαν και είμαι ακόμα εκεί. Η συνεργασία μας ήρθε εντελώς ξαφνικά μέσα από ένα βιογραφικό μου, με κάλεσαν έγινε η οντισιόν και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια υπέροχη χημεία. Με τους συναδέλφους μου έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.  Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα καλό παιδί. Τον πρώτο χρόνο που ήμουν και στο πάνελ του «Ευτυχείτε», γνωριστήκαμε καλύτερα και μπορώ να πω ότι μου φέρθηκε με αγάπη.»

Μάλιστα η Νικόλ Δαλέκου ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων αρχής «Διλήμματα Ζωής»:  «Ένα τραγούδι που έγινε με πολύ αγάπη και πείσμα, ήθελα πολύ να κάνω ένα τραγούδι για τα Διλήμματα και έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θέμη Μάλλη και τον Γιώργο Μιχαηλίδη για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Φέτος  ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της Heaven MUSIC και το πανέμορφο βιντεοκλίπ μας που θα το βρείτε στο YouTube. Θέλω να ευχαριστήσω τον μέντορα,  συνθέτη και δημιουργό μου, Τάκη Μπουγά που έβαλε την υπέροχη μουσική του και την Αγγελική Μακρυνιώτη για τους Πανέμορφους στίχους της. Ο κόσμος το έχει αγαπήσει πολύ και μου το εκφράζουν καθημερινά στον δρόμο!»

Πηγή Espresso, Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …