Παρασκευή , 29/03/2024

Η Καλή Δάβρη που εντυπωσιάζει μέσα από την Τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» εξομολογείται στο Label News: «Τον Έρωτα τον ζω στην ζωή μου στο εκατό τοις εκατό!»

Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανίτη

Νέα, ταλαντούχα και γεμάτη τρέλα η Καλή Δάβρη αποκαλύπτει πτυχές για την ζωή της, αλλά και για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά ”έλα στη θέση μου” όπου την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. 

 Γίνατε ευρέως πιο γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha  ΄΄έλα στη θέση μου’’ . Τι πιστεύετε ότι σας έκανε να ξεχωρίσετε για το ρόλο;

Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω  βρει πολλά κοινά με την Βάνα. Η Βάνα είναι ένα  λαϊκό κορίτσι που έχει τσαγανό. Έφυγε απο τον τόπο της για ένα καλύτερο αύριο. Την διακατέχει  μια όμορφη τρέλα που κάνει την ζωή της πιο όμορφη. Είναι μέσα σε όλα. Την αγαπώ!

Ποια ήταν η πρώτη σας επαφή με το χώρο του θεάτρου;

Η πρώτη μου επαφή με το θέατρο ήταν στην εφηβεία, όπου εκεί κατάλαβα ότι αυτόν τον κόσμο του θεάτρου θέλω να τον ανακαλύψω. Θέλω να τον ψάξω.

Ανάμεσα σε Θέατρο και τηλεόραση. Ποιο είναι το ιδανικό για εσάς;

Δεν θα ξεχώριζα κάποιο από τα δύο. Το ένα βοηθά το άλλο. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Το ιδανικό θα ήταν και τα δύο.

Πως είναι οι σχέσεις σας με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς; Σας αγκάλιασαν θερμά;

Έχω εξαιρετικά καλές σχέσεις με τους συντελεστές της σειράς. Μάλιστα, με κάποιους απο τους συναδέλφους  έχουμε έρθει πιο κοντά και κάνουμε παρέα και εκτός  δουλειάς. Όταν  συμβαίνει αυτό είναι μαγικό!

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο αρκετά σκληρό, και υπάρχουν πολλά μαχαιρώματα. Μέχρι στιγμής έχετε αισθανθεί αδικημένη κάπου;

Μέχρι  στιγμής  δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Όχι δεν αισθάνομαι αδικημένη…ίσα ίσα  το αντίθετο.. νιώθω πολύ τυχερή που με έχουν αγκαλιάσει θερμά!

Λόγω δύσκολης εποχής αρκετοί ηθοποιοί μείναν απλήρωτοι. Όταν επιλέξατε αυτό τον κλάδο αισθανθήκατε ποτέ τον φόβο μην συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε εσάς;

Πιστεύω ότι σε  οποιονδήποτε  κλάδο, υπάρχει  αυτός ο φόβος στις μέρες μας. Δεν με εμπόδισε αυτή η σκέψη ώστε να μην ακολουθήσω αυτόν τον κλάδο. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα όσο πιο πολύ μπορώ.

Τι χρειάζεται για να μείνει κάποιος στην τηλεόραση;

Δεν ξέρω καν, αν υπάρχει  απάντηση σε αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με δουλειά και με αγάπη μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας.

Ήρθατε από την Χαλκίδα σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα. Προσαρμοστήκατε ευκολά; Πως ήταν αυτή η αλλαγή για εσάς;

Η Αθήνα κατά έναν περίεργο λόγο μου αρέσει πολύ! Κυρίως το κέντρο. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Προσαρμόστηκα γρήγορα. Επίσης η Χαλκίδα  είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και έτσι έχω την δυνατότητα να πάω να δω τους δικούς μου και τον τόπο μου, όποτε θελήσω.

Τι ρόλο παίζει στην ζωή σας ένας έρωτας; Πως τον βιώνεται; Αν είχατε σχέση θα μιλούσατε ανοιχτά γι’ αυτή; 

Ο έρωτας για μένα είναι κινητήριος δύναμη. Μου δίνει ώθηση να ζω την καθημερινότητα μου ακόμα πιο έντονη. Τον ζω εκατό τοις εκατό. Όταν  ερωτεύομαι  νιώθω σαν  να  είμαι σ’ενα μόνιμο  μεθύσι. Δεν θα μίλαγα ανοιχτά. Θέλω κάποια πράγματα να τα κρατώ για μένα, αισθάνομαι ότι τα δυναμώνω με το να τα προστατεύω.

Τι παιδικές αναμνήσεις έχετε να θυμάστε; Και τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Καλή έντονά;

Αυτό που θυμάμαι έντονα από τα παιδικά μου χρόνια ,είναι οι ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στην γειτονιά. Τα παιδιά  χανόμασταν  για ώρες, μέχρι που νύχτωνε και οι μανάδες μας έβαζαν  τις φωνές, κυρίως  η δικιά μου. Τρέχαμε, κάναμε ποδήλατο, σκαρφαλώναμε στα δέντρα, παίζαμε αμπάριζα, σκοινάκι και άλλα πολλά. Ανακαλύπταμε τον κόσμο και τις ανθρώπινες σχέσεις παίζοντας. Είμαστε τυχεροί όσοι παίξαμε σε γειτονιές. Αυτό που με χαρακτηρίζει έντονα είναι η τρέλα. Μου αρέσει η τρέλα.

Τα μελλοντικά σας σχέδια; Πως θα θέλατε να σας δείτε στο μέλλον;

Θα ήθελα να είμαι καλά .Δεν έχω κάνει συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον. Ζω το τώρα. Αυτό που θα ήθελα είναι να συνεχίσω να κάνω αξιόλογες δουλειές με αξιόλογους ανθρώπους.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …