Τετάρτη , 24/04/2024

Η Νέα Στήλη της Ελένης Μενεγάκη για να ανεβάσει τα νούμερα στο νεανικό Κοινό και ο Νέος Παρουσιαστής στο Πάνελ

Χωρίς αμφιβολία, το καλοκαίρι αυτό θα παραμείνει αξέχαστο για την Ελένη Μενεγάκη μιας και ήταν πραγματικά δύσκολο. Και ακόμη πιο δύσκολο από εκείνο το καλοκαίρι των τηλεοπτικών αδειών που κανείς δεν ήξερε αν το επόμενο πρωί θα είχε γραφείο για να δουλέψει ή απλώς θα περνούσε από το λογιστήριο για να παραλάβει την αποζημίωσή του.

Φέτος, η λιγότερη και ολοκαίνουρια Ελένη Μενεγάκη, έχει βάλει για τα καλά στο μυαλό της, ότι ο θρόνος της μεσημεριανής ζώνης δεν της ανήκει και σιγά σιγά θα φτάσει στο σημείο να ευχαριστεί τον Θεό για τα μονοψήφια νούμερα.

Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια, μετά το απίστευτο “φύγε εσύ – έλα εσύ” που η ίδια πραγματοποίησε στους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν, “ανοίγει” μία τηλεοπτική στήλη της εκπομπής της, που έχουμε να την δούμε από την πρώτη φορά που μεταφέρθηκε στην μεσημεριανή ζώνη.

Θυμάστε τον Άλεξ Κάβδα με την φράτζα του, τις χορευτικές του κινήσεις και όλα τα υπέροχα video που χάριζε κατά την διάρκεια της εκπομπής στην πασίγνωστη παρουσιάστρια; Τώρα λοιπόν αγαπημένοι τηλεθεατές, ήρθε η ώρα να θυμηθείτε όσα έκανε ο χαρισματικός παρουσιαστής, χωρίς τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη, ήθελε από καιρό να επαναφέρει μία στήλη που της χάρισε αρκετή σταθερότητα στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά οι τοποθετήσεις προϊόντων δεν της το επέτρεπαν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο επικρατέστερος για αυτή την θέση, είναι ο Σπύρος Μαργαρίτης του παλαιότερου MTV Greece και του τωρινού Rise, ο οποίος με τις εκπομπές του έχει κλέψει την καρδιά του τηλεοπτικού και διαδικτυακού κοινού, ενώ με τις βόλτες του στην Αθήνα, έχει κάνει πολλούς να αγαπήσουν ή και να γνωρίσουν καλύτερα το λεκανοπέδιο Αττικής.

Μπορεί ακόμη να μην έχει υπογράψει ο συγκεκριμένος παρουσιαστής με το κανάλι της Κάντζας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η ξανθιά παρουσιάστρια τον θέλει με κάθε κόστος στην δίωρη πια εκπομπή της, μιας και σίγουρα θα την βοηθήσει και στον τομέα των νέων της social media που τόσο πολύ προσπαθεί από την ημέρα που δημιουργήθηκαν να το προωθήσει και να αυξήσει την δημοτικότητά τους.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …