Παρασκευή , 29/03/2024

Η Παπαγεωργίου «απαντάει» στην φημολογούμενη σχέση του πρώην της Αργυρού, με γυμνή φωτογραφία της!

Την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα της αποφάσισε να δείξει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και προκάλεσε… πανικό! Η κριτής του «Greece’s Next Top Model» πόζαρε topless στον φωτογραφικό φακό και για ακόμα μια φορά τα likes έπεσαν «βροχή».

Με αυτήν την φωτογραφία της θέλησε να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τον χωρισμό τους και τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με Τουρκάλα τραγουδίστρια!

To super model ξάπλωσε στο πάτωμα, κάλυψε τo στήθος της με ένα jean και με μαλλιά επιμελώς ατημέλητα είπε «hi» στους followers της.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Hurriyet, θέλει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να βρίσκεται σε σχέση και να είναι ξανά ερωτευμένος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει δεσμό με την Τουρκάλα τραγουδίστρια Irem Derici.

«Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός», γράφει ο τίτλος του δημοσιεύματος και αναφέρει πως η φιλία μεταξύ τους άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και οι δυο τους πλέον είναι μαζί και αγαπημένοι.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …