Σάββατο , 20/04/2024

Η “Παράγκα” στα Πετράλωνα έκανε εγκαίνια και ήταν όλοι εκεί!

Ίσως μια αντισυμβατική επιλογή περιοχής για τη δημιουργία ενός μαγαζιού με τέτοια φιλοσοφία αλλά όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να δημιουργήσουν τελικά με μια εξίσου ενδιαφέρουσα και αντισυμβατική– φιλοσοφία για την κουζίνα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αλλά και πολύ ωραία !! Υπό αυτή την οπτική έγινε και το μαγαζί ΠΑΡΑΓΚΑ και δεν θα μπορούσε να μην είναι μια ιδέα από μια γυναικεία επιχειρηματικότητα και μυαλού της Σκιαδοπούλου Παναγιώτας !!

Είναι όμως και αυτά τα μαγαζιά που έχουν ένα στυλ μοντέρνας ταβέρνας, από αυτές που σου έχουν λείψει, και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ξέρουν μόνο κάποιοι που πιθανόν να τους πείς ψαγμένους. Μόλις τα επισκέπτεσαι μένεις λίγο αποσβολωμένος μπροστά στην απλότητα του καλού, λιτού φαγητού και του φιλικού περιβάλλοντος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ντεκόρ για να εντυπωσιάσει. Είναι κάτι τέτοια μαγαζιά, για τα οποία καμιά φορά φοβάσαι να μιλήσεις τριγύρω μήπως η αυξημένη πελατεία τα ”χαλάσει” και τα κάνει ένα με όλα τα άλλα τυποποιημένα της Αθήνας…. Το εκπληκτικό αυτό μαγαζάκι είναι στα Άνω Πετράλωνα και το σύνθημα είναι ένα … Πάμε Παράγκα;

Ένα μαγαζί εκπληκτικό με πολύ μεράκι φτιαγμένο, και από αυτά που πας για πρώτη φορά και θέλεις να ξαναπάς (σημαντικός λόγος για να δεις ένα μαγαζί) Μια ατμόσφαιρα μοναδική, γεμάτη χαμόγελα, και όχι ξινισμένα μούτρα, όμορφους ανθρώπους, και παρόλο που μόλις άνοιξε … ήταν γεμάτο με πολύ κέφι και όρεξη. Μιλούσαν ευγενικά, είχαν χιούμορ, ακόμα κι αν γινόταν κάτι λάθος. Τα γκαρσόνια εκπληκτικά να σε βοηθήσουν σε ότι θέλεις και να σκεφτούν για σένα πριν από εσένα.

Η απόφαση για τη παράγκα ήταν τόσο σύντομη όσο ένας πρωινός καφές.. πάντα εκεί κάνει τα μεγάλα όνειρα της και δημιουργεί τις νέες φανταστικές συνταγές της. Το πάθος της για την μαγειρική την ωθούσε να γεμίζει με όμορφα συναισθήματα τους ανθρώπους που επιλέγουν να γευματίσουν σε εκείνη, και όλο αυτό γιατί μπορεί να μεγάλωσε σε μια μικρή ταπεινή γειτονιά αλλά είναι σίγουρο πως θα σκίσει !!

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …