Τρίτη , 16/04/2024

Η «πλαστική παίκτρια» του Next Top Model Ηρώ, έτοιμη να παντρευτεί ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ! – Η άγρια κόντρα με τους κριτές για τις πλαστικές και ο έρωτας με τον νεαρό goalkeeper (PHOTO)

Η Ηρώ Δημητροπούλου που απορρίφθηκε από τον Next Top Model, λόγω των πολλών πλαστικών που έχει κάνει στο κορμί της όπως της είπαν οι κριτές, δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και έτοιμη να παντρευτεί! Η 18χρονη κοπέλα βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μάριο Σιαμπάνη που είναι τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ.

Το μοντέλο που έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα, με τον 19χρονο σύντροφό της, να την επισκέπτεται συχνά. Σε επικοινωνία που είχε το μοντέλο μάλιστα με την Espresso, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να φάμε και κουφέτα μετά το τέλος των σπουδών της.

Μπορεί η νεαρή κοπέλα να έχασε στο ριάλιτι μόδας, κέρδισε όμως στην αγάπη, δηλώνοντας πολύ ερωτευμένη με τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

Το άγριο ξεκατίνιασμα στο Next Top Model με την Ηρώ, την  μαμά της και τους κριτές

Η 18χρονη Ήρώ Δημητροπούλου μπήκε με αέρα στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model, αλλά οι κριτές της έκοψαν τη φόρα.

«Τι έχεις πειράξει πάνω σου; 18 ετών; Πήρε άδεια της μαμάς; Είναι και η μαμά εδώ;», είπε ο Δημήτρης Σκουλός και αμέσως μετά η μαμά της διαγωνιζόμενης μπήκε κι εκείνη στο πλατό.

«Είναι 18 χρονών! Δεν θεωρείτε ότι είναι πολύ μικρή να πειράζει τον εαυτό της; Δηλαδή στα 30 τι θα κάνει;» αναρωτήθηκε ο κριτής και συνέχισε λίγο αργότερα: «Ως προς το ότι πείραξες τον εαυτό σου, δεν το θεωρώ καθόλου εξυπνάδα και μαμά το λέω και σε εσάς. Εγώ σαν μπαμπάς που έχω κόρη δεν θα το επέτρεπα. Αν πήγαινε 20 και ήταν παντρεμένη, οκέι βρες τα με τον άντρα σου, αλλά σε ηλικία που μένει σπίτι μου, δεν θα το επέτρεπα, το θεωρώ λάθος. Την μαθαίνω από τώρα να αγαπάει αυτό που είναι. Αν είναι άσχημη, δεν πειράζει, έτσι γεννήθηκε, ούτε εγώ είμαι κούκλος, αυτό αγαπάω σε εμένα, δεν το αλλάζω. Δεν μπορώ να πάω σε έναν χειρουργό να με αλλάξει γιατί έτσι γεννήθηκα, αυτό με έκανε η μάνα μου. Εγώ δεν βρίσκω το νόημα να ψηφίσω καν. Το θεωρώ λάθος όλο αυτό!» κατέληξε έξαλλος ο γνωστός φωτογράφος.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …