Παρασκευή , 19/04/2024

Η Χριστίνα Λαμπίρη που δεν δίστασε να “τσαλακωθεί” και να πρωτοτυπήσει συμμετέχοντας στο Dancing – H Παρουσιάστρια που τολμά και ρισκάρει!

Το πρωί στα τηλεοπτικά πλατό του Epsilon και του “Εμείς” και το βράδυ της Παρασκευής στο παρκέ του μεγάλου χορευτικού show του ANT1 βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Χριστίνα Λαμπίρη!
Η αγαπημένη δημοσιογράφος του κοινού ενθουσιάζει με τις χορευτικές της φιγούρες και μακριά από σελιμπριτιλίκια και βεντετισμούς “τσαλακώνεται” μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών κάτι που σίγουρα δεν θα έκαναν πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης.
 Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της άλλοτε χορεύει foxtrot και άλλοτε rumba αποσπώντας με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Παπαδόπουλο αρκετά θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, αλλά και τον κόσμο που επέλεξε στο τελευταίο live του Dancing With The Stars να την κρατήσει στο show.
Έτσι, παράλληλα με την ενημέρωση που κάνει τα τελευταία χρόνια μέσα από τις εκπομπές της καταφέρνει με επιτυχία να διασκεδάζει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό με τρόπο που σίγουρα δεν θα έκανε όχι μόνο η πλειοψηφία των ανθρώπων της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας.
Κι όλα αυτά φυσικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …