Τετάρτη , 24/04/2024

Η Patricia Sundari εξηγεί τα οφέλη του ταντρικού μασάζ

Το ταντρικό μασάζ αφυπνίζει την αντίληψη του βιοηλεκτρισμού σε όλο το σώμα, διεγείροντας μια ηλεκτρική εκκένωση και έτσι μας παρακινεί σε μια ανώτερη κατάσταση αντίληψης και συνείδησης – Υπερσυνείδηση.
Αυξάνει την ευαισθησία επειδή διευρύνει το φάσμα των αισθήσεων που νιώθουμε στο δέρμα μας, στους σεξουαλικούς μας μύες και προσφέρει ένα νέο σύνολο αισθήσεων και απολαύσεων, μεταμορφώνοντας την αρχική βιοηλεκτρική δομή του σώματός μας.

Το ταντρικό μασάζ ενισχύεται σημαντικά με τη χρήση τεχνικών ταντρικής αναπνοής, που ονομάζονται pranayamas, οι οποίες επιτρέπουν στον δέκτη να μεταφέρει ενεργά ενέργεια από ένα μέρος του σώματος σε άλλα μέρη του σώματος. Αυτό ενισχύει την εμπειρία και βοηθά τον αποδέκτη να ασκήσει αυτοπειθαρχία και αυτοέλεγχο κατά τη διάρκεια απρόβλεπτης διέγερσης.

Το Ταντρικό Μασάζ είναι ένα θεραπευτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να μπορέσει ο άνθρωπος να αποκαταστήσει την οργασμική ισχύ, στη συνέχεια να ανοίξει την καρδιά για να αποδεχτεί όλες τις αρνητικές του πτυχές και να αισθανθεί άνευ όρων αγάπη για τον εαυτό του καθώς και να είναι ευγνώμων για όλα τα δώρα που λαμβάνει. Κατά τη διαδικασία, ξεμπλοκάρει, διευρύνει και απελευθερώνει τη σεξουαλική ενέργεια. απελευθερώστε τα συγκρατημένα συναισθήματα και επανασυνδεθείτε με το σώμα – πηγή γνώσης και θεραπείας.

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …