Σάββατο , 20/04/2024

Η Stélla (sVs) από τα electroPop φεστιβάλ του Miami στην electrOriental σκηνή της Ευρώπης

Η Stélla von Schöneberg (sVs), κυκλοφορησε το νέο της electrOriental τραγούδι:
῾῾You Are Forever᾽᾽ με την Spicy Music, σε ενορχήστρωση του Κωσταντίνου Παντζή και στίχους της Stélla᾽s (sVs). Βασισμένο πάνω σε ελληνικές μουσικές φόρμες, έτοιμη να ταξιδέψει η Ελλάδα στις γειτονιές του κόσμου!

Η Stélla (sVs) για πρώτη φορά μας αποκαλύπτει μεσω της μουσικης της, τις μυστικές πτυχές του εαυτού της…και μας μιλαει για το πως μεταμορφωνεται απο electroPop, σε electroOriental persona!

Κινούμαι χρόνια στην παγκοσμια electro dance μουσικη σκηνη με επικεντρο τα electro φεστιβαλ της Ευρωπης (ADE) και της Αμερικης (WMC). Διαφορα γεγονοτα αλλαξαν την ζωη μου τοπικα, συναισθηματικα κλπ. κι ετσι κατεληξα τελικα εκει από οπου ξεκινησα ως παιδι με την μουσικη… στις βυζαντινες σκαλες! Η μουσικη μου είναι το τελικο προιον, είναι η αληθεια μου! Με αυτην πορευομαι συγχρονως στη ζωη μου και είναι ένας αληθινος καθρευτης της ζωης και των συναισθηματων μου!…Τα αλλωτε περισσοτερο η λιγοτερο εντονα συναισθηματα μου, οι ανησυχειες, οι επιθυμειες και οι εικονες μου απο τα στιγμιοτυπα που ζω, πανω σ᾽αυτα πατα η μουσικη μου. Το κεφαλαιο στην ζωη μου ειναι τωρα εδώ!῾῾

Ακούστε το και ταξιδέψτε με τους ήχους του τραγουδιού, στα δικά σας μονοπάτια!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …