Πέμπτη , 25/04/2024

Θρήνος για τον ανιψιό της Σοφίας Βέμπο και ηθοποιό Βασίλη Τραϊφόρο – Πέθανε από καρκίνο η σύντροφός του

«Η Γωγούλα μας “εφυγε”… Πάει να ξεκουραστεί μετά από την άνιση αλλά ηρωική της μάχη» με αυτήν την φράση ο Βασίλης Τραϊφόρος αποχαιρέτησε την επί 15 χρόνια σύντροφο του.

Θρήνος για τον ηθοποιό, συγγραφέα και ανιψιό της αείμνηστης Σοφίας Βέμπο, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή η σύντροφός του.

Ο Βασίλης Τραϊφόρος έχασε την «συνοδοιπόρο» του, όπως αποκαλούσε την αγαπημένη του Γωγώ Κεχαγιά η οποία πέθανε στα 62της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο. Η εκλιπούσα εδώ και εφτά ολόκληρα χρόνια έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο η κατάσταση της υγείας της όμως επιδεινώθηκε το τελευταίο εξάμηνο, καθώς ο καρκίνος έκανε μετάσταση με την Γωγώ να φεύγει γενναία από την ζωή.

Μάλιστα ο Βασίλης Τραϊφόρος πριν από λίγους μήνες έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους για αίμα και αιμοπετάλια που χρειαζόταν η Γωγώ στο νοσοκομείο, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκινητική.

Η κηδεία της έγινε την Τετάρτη στον Βοχαϊκό Κορινθίας. Ο Βασίλης Τραιφόρος, συγγενείς της Γωγώς αλλά και πολλοί φίλοι – ηθοποιοί της οικογένειας είπαν το τελευταίο αντίο στην πάντα ήπιων και χαμηλών τόνων γυναίκα.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από 15 χρόνια και παρόλο που ήταν αχώριστοι μαζί, δεν παντρεύτηκαν και παρέμειναν σύντροφοι. Ο ηθοποιός και συγγραφέας είχε βρει στο πρόσωπο της Γωγώς το άλλο του μισό καθώς εκτός από ζευγάρι ήταν και συνεργάτες. Η Γωγώ Κεχαγιά εργαζόταν για χρόνια ως art director σε περιοδικά, βοηθώντας τον σύντροφο της να γράψει το βιβλίο για την ζωή της θείας του Σοφίας Βέμπο.

Ο Βασίλης Τραϊφόρος, ανιψιός του Μίμη Τραϊφόρου και της Σοφίας Βέμπο, τιμά εδώ και χρόνια τη μνήμη τους ποικιλοτρόπως, κυρίως όμως γράφοντας το βιβλίο «Μίμης Τραϊφόρος – Σοφία Βέμπο» που θεωρείται φόρος τιμής για εκείνους. Ο ίδιος, έπειτα από απαγόρευση της οικογένειάς του να μπει στον χώρο του θεάματος, ασχολήθηκε με το θέατρο ως «εραστής της θεατρικής τέχνης» και μόλις τα τελευταία χρόνια κάνει το όνειρό του πραγματικότητα καθώς έγινε ηθοποιός όταν βγήκε στην σύνταξη όπως είχε εξομολογηθεί παλαιότερα στην εφημερίδα espresso.

Πηγή: Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …