Τετάρτη , 16/10/2024

‘Ι love dyslexia’ EFL School: Ένα Ελληνικό Σχολείo 1ο στην Καινοτομία στην Ευρώπη!

Το πρωτοποριακό “l love dyslexia” ΕFL school (ILD www.ilovedyslexia.gr) που βρέθηκε το 2020 στην 1η 10αδα παγκοσμίως για το βραβείο World’s Best School Prizes for Innovation αξίας 250.000 δολαρίων της T4 Education UK (Βραβείο Kαλύτερου Σχολείου του Κόσμου για την Kαινοτομία), αποσπά νέα μεγάλη διεθνή βράβευση από τη Μεγάλη Βρετανία!

Ανάμεσα σε 85.000 καινοτόμες επιχειρήσεις από όλη Ευρώπη, το ILD έλαβε τον τίτλο ‘Most Innovative English Language School’ Europe, 2024 & ‘Dyslexia Empowerment Champions’ Europe, 2024, από τα Education & Trainings Awards by Corporate Vision & AI Global Media UK (Το Πιο Καινοτόμο Σχολείο Αγγλικής Γλώσσας στην Ευρώπη & Πρωταθλητής στην Ενδυνάμωσης της Δυσλεξίας στην Ευρώπη), σηκώνοντάς στη σημαία της Ελλάδας στον νευραλγικό τομέα της παιδείας σε διεθνές επίπεδο για ακόμα μια φορά!

(https://www.corporatevision-news.com/winners/i-love-dyslexia-efl-school/ )

Το  “l love dyslexia” EFL school, ένα ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009, είναι ο 1ος και μοναδικός διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος από το Βρετανικό Συμβούλιο της Αγγλίας και τον ΟΟΣΑ (OECD) οργανισμός, για τη διδακτική των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα για μαθητές (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) με δυσλεξία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΕΕΑ). H βασισμένη σε πρωτότυπη ακαδημαϊκή ερευνά και εφαρμοσμένη 3Dlexia Method for English της ιδρύτριας του ILD κα. Αγγελική Παππά που ξεκλειδώνει τον εγκέφαλο όλων των μαθητών ( με η χωρίς ΕΕΑ) έχει οδηγήσει σε 100% επιτυχία και αριστεία όλους τους μαθητές του ILD στις διεθνές πιστοποιήσεις στην Αγγλική γλώσσα, έχει εκπαιδευτεί σε εκατομμύρια καθηγητές αγγλικών σε πάνω από 40 χώρες και ενταχθεί στη δημόσια παιδεία της Αργεντινής.

Η κα. Παππά, για το σύνολο της συνεισφοράς και του κοινωνικού αντικτύπου  του πρωτοποριακού  παιδαγωγικού της  έργου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και το ανθρωπιστικό έργο της στον ΟΗΕ ως Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού 3Dlexia Cosmos (www.3dlexiacosmos.com) έχει αποσπάσει πάνω από 40 κορυφαίες διεθνείς βραβεύσεις, ανάμεσα στις οποίες:

  • 2 φορές στους 50 Κορυφαίους Εκπαιδευτικούς στον Κόσμο για το Βραβείο του 1ος εκατομμυρίου δολαρίων ‘Νόμπελ’ των εκπαιδευτικών Global Teacher Prize (2016+2017)
  • Νικήτρια Ευρώπης του Βρετανικού Συμβουλίου της Αγγλίας στα βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης UK Alumni Awards, με τον Βασιλιά Κάρολο να της αποδίδει την Εμπιστοσύνη του δημόσια, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το 2018.

Χρήσιμα Λίνκς

  • Δημοσίευση της μεθόδου 3Dlexia Method for English και πρόγραμμα σπουδών του ‘Ι love dyslexiaEFL school, στο επίσημο Report του ΟΟΣΑ (OECD) ‘Teaching for the Future’, 2018

 https://www.oecd-ilibrary.org/docserver/9789264293243-4-en.pdf?expires=1726868809&id=id&accname=guest&checksum=6D66CB6F9D67296AEA3B69E9DF8C536A

  • H 3Dlexia Method for English της κας. Παππά στη Δημόσια Παιδεία της Αργεντινής

    https://www.youtube.com/watch?v=JYzEHdLRIUE&t=1s  

    https://www.youtube.com/watch?v=pCU56e2ntZM

  • Tα καινοτόμα 3Dlexia παιδαγωγικά εργαλεία της Κας Παππά στη Δημόσια Παιδεία της Κύπρου

          https://www.youtube.com/watch?v=_qBiHslPkGQ

  • Ταινίες της ΕΡΤ αφιερωμένες στο Παγκόσμιο Εργο της κυρίας Παππά, το ‘I love dyslexiaEFL school & της 3Dlexia Cosmos

Ες Αύριον τα Σπουδαία, ‘Το Δώρο της Δυσλεξίας’

https://www.ertflix.gr/vod/vod.125006-es-ayrion-ta-spoydaia-to-doro-tis-dyslexias

  • Κεραία, ΄Δυσλεξία’

https://www.ertflix.gr/vod/vod.244927-keraia-37

Για περισσότερες πληροφορίες:

I love dyslexiaEFL school

Αγίας Παρασκευής 107 & Πλαστήρα 2 Χαλάνδρι, Αθηνά

(μετρό Αγίας Παρασκευής) – τηλ. 2106082147  

 

Δείτε επίσης

Αλεξάνδρα Καραογλανίδου: Το modelling, οι μηχανές και ο εθελοντισμός

Πηγή: Espresso Aπό τον Βαγγέλη Καράλη  Η Αλεξάνδρα Καραογλανίδου κάνει τα πρώτα της βήματα στο …