Παρασκευή , 29/03/2024

Κάμπινγκ τον Χειμώνα; Και όμως γίνεται και είναι συναρπαστικό! – Η νέα τάση στις εκδρομές των νέων

Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως το κάμπινγκ είναι στην ουσία μία καλοκαιρινή επιλογή διακοπών. Γίνεσαι ένα με την φύση, ενώ ο καλοκαιρινός ουρανός είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος για έναν όμορφο ύπνο δίπλα στην θάλασσα και κάτω από τον νυχτερινό ουρανό. Αυτό που ίσως όμως δεν σκέφτηκες μέχρι σήμερα, είναι ότι το κάμπινγκ τον χειμώνα είναι καλύτερο και από τον Ιούλιο.

Μην φοβηθείς το κρύο, μην σε τρομάζει ο καιρός. Οι φανατικοί του είδους, έχουν την λύση για όλα! Εξάλλου, είναι πολλοί εκείνοι που παίρνουν τις σκηνές τους και τρέχουν στο “δεύτερο σπίτι” τους όπως το ονομάζουν, μόλις έρθουν οι πρώτες ιδανικές θερμοκρασίες.

Σίγουρα, ενώ το πρωινό ξύπνημα στην φύση φαντάζει ονειρικό, η έξοδος από τον ζεστό σου υπνόσακο θα είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση. Ωστόσο, όταν θα καταφερεις να φτιάξεις έναν ζεστό καφέ, που θα μοιραστείς φυσικά με την παρέα σου, δίπλα από την πρωινή φωτιά, τότε σίγουρα θα νιώσεις περήφανος.

Στο χειμερινό κάμπινγκ, η μέρα σου είναι πάντα γεμάτη με μικρές εξερευνήσεις που δεν είχες φανταστεί ποτέ, ενω σίγουρα θα ξεκινήσεις να εκτιμάς την φύση γύρω σου, λίγο παραπάνω από όταν βρισκόσουν στην πόλη. Εκεί είναι που θα εκτιμήσεις και την ύπαρξη του φαγητού. Κάτι που σίγουρα δεν θα είναι δύσκολο να βρεις, αφού πηγαίνεις προετοιμασμένος.

Κανείς όμως δεν είναι αήτητος. Αυτό είναι σίγουρα και το μυστικό που θα λάβεις μετά από ένα χειμερινό κάμπινγκ. Αν τον Ιούλιο, το καλοκαιρινό αεράκι ήταν εκείνο που σε ενοχλούσε, εδώ έχεις πολλά περισσότερα να ασχοληθείς. Και στο κρύο, ίσως ανακαλύψεις και τον πραγματικό εαυτό των φίλων σου.

Όχι, δεν είπε κανείς πως δεν είναι αυτό που δείχνουν. Αλλά το κρύο, αλλοιώνει την συμπεριφορά του καθενός απέναντι στους άλλους. Ίσως έτσι, παρατηρήσεις μία αλλαγή στην στάση των φίλων σου απέναντί σου. Μην ξεχνάς όμως το πιο σημαντικό. Το κρύο φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …