Παρασκευή , 19/04/2024

ΚΕΔΕ εναντίον Kedenews: “Η προσπάθεια φίμωσης του Τύπου”

Μια ιδιωτική δημοσιογραφική πρωτοβουλία φαίνεται πως εδώ και 11 μήνες ενοχλεί έντονα τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Όπως εκείνος υποστηρίζει, το όνομα του site kedenews.gr, προκαλεί σύγχυση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του site αλλά και του ομώνυμου εντύπου, από το δεύτερο φύλλο κυκλοφορίας ξεκαθάρισαν στο εξώφυλλο ότι ο δημοσιογραφικός όμιλος ουδεμία σχέση έχει με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο δημοσιογραφικό εγχείρημα που στόχο έχει την ενημέρωση των δημοτών όλης της Ελλάδας και την ανάδειξη τόσο των άξιων δημάρχων και μελών των δημοτικών συμβουλίων όλης της χώρας, όσο και την ανάδειξη των προβλημάτων.

Ο κ. Παπαστεργίου μάλλον δε θέλει να καταλάβει την ξεκάθαρη πλέον θέση της διοίκησης αλλά και των εργαζομένων του συγκεκριμένου ομίλου και επιμένει στην αρχική του θέση.

Η ιστορία συνεχίζεται στα δικαστήρια με τους συνάδελφους δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για “επίθεση χωρίς νόημα” στο εγχείρημα που έδωσε δουλειά σε περισσότερους από 40 εργαζόμενους. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει η φίμωση του Τύπου;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …