Παρασκευή , 29/03/2024

Κορυφαία events και εκδηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα – Που να κυκλοφορήσεις με το ταίρι σου

Του Άκη Τσακίρη 

Τα μπαρ της πόλης εμπνέονται από τον έρωτα και το γιορτάζουν-ή το χλευάζουν- με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Εσύ πού θα περάσεις την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου;

Rudu Bar

Το Rudu Bar δημιουργεί μια εκδήλωση με διαφορετική προσέγγιση για την ημέρα των ερωτευμένων με την στήριξη του “Αθήνα 2018: Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου” του δήμου Αθηναίων. Γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του διαδικτύου, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Nalyssa Green, η Μαρίνα Σάττι και ο Γιώργος Νανούρης μεταξύ άλλων, θα διαβάσουν αποσπάσματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, με μόνο σκοπό να καταλάβεις πως ο έρωτας εκτός από θαυματουργός μπορεί να είναι και θανατηφόρος.

Romantso

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους ποιητές και συγγραφείς ή απλούς ερωτευμένους με την ζωή, που θα διαβάσουν τα ερωτικά τους γραπτά, το Romantso γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων, με σκοπό να εξομολογηθείς τα κρυφά πάθη και να εκφράσεις την δική σου φαντασία στον έρωτα.

Amantes Amentes

Ανήμερα του Βαλεντίνου θα ζήσετε μία άκρως χορευτική βραδιά με non-stop 70s επιτυχίες, ενώ θα απολαμβάνετε και εξαιρετικά cocktails. Σε σχέση ή όχι, θα διασκεδάσετε και θα χορέψετε με την πιο αυθεντική live disco εμπειρία της πόλης από τους “Four on the floor”.

Σταυρός του Νότου

Ο Σπύρος Γραμμένος θα αποκαλύψει τα μυστικά του έρωτα στο καθιερωμένο live στον “Σταυρό του Νότου”, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα είναι πιο ερωτικός από ποτέ.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …