Σάββατο , 20/04/2024

Πρόκειται να φωτίσουν τον Λευκό Πύργο στα χρώματα των GAY – Έτοιμη η Θεσσαλονίκη να υποδεχτεί το Gay Pride – Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν

Με το σύνθημα “Άκρως οικογενειακόν” θα υποδεχθεί το Thessaloniki Pride οι εκδηλώσεις του οποίου θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου και θα κορυφωθούν 3 μέρες μετά με την παρέλαση στο κέντρο της πόλης.
Ποιοι καλλιτέχνες όμως θα δώσουν το “παρών” και θα τραγουδήσουν στη συναυλία που θα γίνει στις 23 Ιουνίου κάτω από τον Λευκό Πύργο μετά τη μεγάλη παρέλαση; Όπως αποκλειστικά μαθαίνει το LabelNews.gr, οι τραγουδιστές που θα βάλουν μουσικές πινελιές στην ημέρα θα είναι σπουδαίοι και το χεράκι της σ’ αυτό έβαλε η νεοσυσταθείσα δισκογραφική Monster Records του Jim Varouni που τους “έκλεισε”.
Το κοινό λοιπόν θα διασκεδάσουν οι “βασιλιάδες” των ελληνικών charts, το γνωστό συγκρότημα Kings με τα χορευτικά pop, αλλά και πιο εναλλακτικά τραγούδια του. Επίσης, στη φετινή “πολύχρωμη” συναυλία θα είναι και η τραγουδίστρια Κυριακή Κοτζιάπαση από την Κύπρο, που έγινε γνωστή από το VOICE και μετέπειτα από το πρώτο επίσημο κομμάτι κατά του bullying για την Ελλάδα. Παρούσα όμως στο έβδομο Thessaloniki Pride θα είναι και η special guest act πρώην χορεύτρια της Lady Gaga, Kati, η οποία θα έρθει από το εξωτερικό μονάχα για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Το πρόγραμμα όμως δεν ολοκληρώνεται εδώ. Εκτός από τα τρία παραπάνω acts, που θα είναι και τα κύρια της ημέρας, για τη διασκέδαση του κοινού τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρουν Djs, αλλά και Drag Queens με show.
Η συμμετοχή του Thessaloniki Pride φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από άποψη συμμετοχών, ενώ άτομα από τη διοργάνωση μου έχουν επισημάνει πως είναι πολύ πιθανό ο Λευκός Πύργος να φωταγωγηθεί με τα χρώματα της gay (ΛΟΑΤ) σημαίας, όπως κάτι αντίστοιχο έγινε με τη Βουλή.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …