Τρίτη , 23/04/2024

Μήνυση και αγωγή κατά γνωστού manager που “έφαγε” από τραγουδιστή 3.700 ευρώ

Πηγή: Εspresso 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Μanager «αρπακτικό» έφαγε από νεαρό τραγουδιστή το ποσό των 3.700 ευρώ υποσχόμενος δουλειές και φωτογραφίσεις. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της espresso ο εκκεντρικός manager κατάφερε να εξαπατήσει τον τραγουδιστή Γιώργο Αθανασόπουλο αποσπώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο νεαρός καλλιτέχνης κινείται πλέον νομικά κατά του Σ.Ε ζητώντας τα χρήματά του πίσω. Μάλιστα ο φερόμενος ατζέντης δεν δίστασε να τον απειλήσει όταν ο τραγουδιστής τον ειδοποίησε ότι θα πάει στην αστυνομία.

Μιλώντας στην espresso ο Γιώργος Αθανασόπουλος εξηγεί πώς γνωρίστηκε με τον Σ.Ε και τον «Γολγοθά» που βίωσε:  «Μέσω του facebook περίπου δύο μήνες πριν, με προσέγγισε ο Σ.Ε πλησιάζοντας με και προτείνοντας μου συνεργασία για να κάνω φωτογραφίσεις για μαγαζιά με ένδυση και υπόδηση. Συμφώνησα σε αυτό καθώς τα χρήματα που μου πρότεινε για τις φωτογραφίσεις ήταν καλά. Την επόμενη μέρα άρχισε να μου ζητάει χρήματα για να μπω πιο γρήγορα στα ραντεβού με λίστες για τις φωτογραφίσεις όπως μου έλεγε. Την πρώτη ημέρα συνολικά του κατέθεσα 1.500 ευρώ σε ποσά των 150 με 200 ευρώ που μου ζητούσε λέγοντάς μου ότι θα μου τα επιστρέψει σε δέκα λεπτά κάτι που δεν έγινε ποτέ.» και συνεχίζει περιγράφοντας πώς ο επίδοξος φερόμενος απατεώνας κατάφερε να του αποσπάσει 3.700 ευρώ:

«Την επόμενη ημέρα μου ζήτησε τους κωδικούς του e-banking για να ελέγχει τους λογαριασμούς μου και μέσα στην αφέλειά μου τους έδωσα. Εκεί δεν αντιλήφθηκα ότι μου απέσπασε κάποιο ποσό αλλά παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Του ζήτησα να μου επιστρέψει τα 1.500 ευρώ που του έδωσα και δεν το έκανε, τότε νευρίασα και έκλεισα το e-banking μου. Μετά από δέκα λεπτά με πήρε εξοργισμένος λέγοντας ότι έκανα βλακεία και ότι τώρα πάμε πίσω και θα πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις για τις φωτογραφίσεις πάλι από την αρχή. Την επόμενη μέρα είχαμε πάλι πάρε δώσε με ποσά φτάνοντας να του έχω καταθέσει συνολικά 3.700 ευρώ!»

O Γιώργος Αθανασόπουλος απαντάει στο εύλογο ερώτημα γιατί συνέχισε να τον εμπιστεύεται από την στιγμή που είδε τα χρήματά του να κάνουν «φτερά»:  «Αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά τον εμπιστεύτηκα και θεώρησα ότι θα μου τα επιστρέψει, ήλπιζα ότι θα τα βάλει και είπα στον εαυτό μου αφού μπήκα τώρα στον χορό θα χορέψω. Πιεζόμουν πολύ ψυχολογικά να το κάνω και με έκανε να νοιώθω ευάλωτος και ότι τον έχω ανάγκη.  Υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας γιατί φοβόμουν μήπως πάρει τα χρήματα και εξαφανιστεί.»

Πλέον βλέποντας επιτέλους ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω ούτε ένα ευρώ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κάνοντας μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων: «Είχα φτάσει στο αμήν με τους λογαριασμούς να έχουν πλέον μηδενικά ποσά. Μετά από όλο αυτόν τον Γολγοθά του έστειλα μήνυμα να μου στείλει έστω 300 ευρώ, διαφορετικά ότι θα του έκανα καταγγελία. Δεν μου έβαλε φυσικά ούτε ένα ευρώ και εκεί άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, τα οποία έχω όλα αποθηκευμένα. Εκείνη την στιγμή πήγα στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων κάνοντας μήνυση κατά του και περιμένω να δικαιωθώ οικονομικά και ψυχικά για όλη αυτήν την φθορά, πίεση και τρομοκρατία που δέχτηκα.» εξηγεί.

Μερικά από τα γραπτά μηνύματα που έχει στην κατοχή της η espresso δείχνουν τις απειλές του manager κατά του τραγουδιστή όταν τον πληροφόρησε ότι θα κινηθεί νομικά:  «Εάν μέχρι τις 18.30 δεν μπούνε τα χρήματα που είπαμε θα σου κάνω καταγγελία» αναφέρει ο Γιώργος Αθανασόπουλος με τον manager να απαντάει:  «Να πας όπου θες, έλα μου γύρισες το μυαλό τώρα, απειλές όχι σε εμένα θα τα έχεις στον λογαριασμό σου Πέμπτη και φυσικά ζητάς συγνώμη αλλιώς δεν θα έχεις τίποτα», «να πας στην αστυνομία, αλλά μετά δεν θα έχει φράγκο»,

Mιλώντας στην espresso ο δικηγόρος του θύματος κύριος Γιώργος Στρατιώτης εξηγεί πώς πλέον κινούνται νομικά κατά του φερόμενου απατεώνα:  «Ο κύριος Αθανασόπουλος μου προσκόμισε κάποια έγγραφα κινήσεων τραπεζικών λογαριασμών από τα όποια αποδεικνύεται ότι κατέβαλε στον εν λόγο κύριο φτάνοντας στο ύψος των 3.700 ευρώ. Ο κύριος Αθανόσπουλος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων προχωρώντας σε προφορική μήνυση. Αρχικά θα αποστείλουμε εξώδικο μήπως παραδώσει τα χρήματα και στην συνέχεια θα κάνουμε γραπτή μήνυση και αγωγή για απάτη και ηθική βλάβη.»

O Γιώργος Αθανασόπουλος ασχολείται  με την ελληνική  δισκογραφία από το 2020, έχοντας κυκλοφορήσει τέσσερα τραγούδια με το τελευταίο του τραγούδι να έχει τον τίτλο “Κόλαση” που έγινε viral από τα πρώτα 24ωρα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …