Παρασκευή , 29/03/2024

Μετά το «όχι» του ΑΝΤ1, «σκληρές» διαπραγματεύσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Φίλιππο Βρυώνη για να πάει στο νέο κανάλι του επιχειρηματία – Τι ζητάει η παρουσιάστρια; Τι σκέφτεται να κάνει αν μείνει εκτός τηλεόρασης;

Βαγγέλης Καράλης

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Η Τατιάνα Στεφανίδου χτες για πρώτη φορά στο πάρτι του tlife, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το «κόψιμο» της εκπομπής της και την απόλυσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ρίχνοντας πολλά «καρφάκια» στο κανάλι.

Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον δηλώνοντας ότι από Σεπτέμβρη είναι πολύ πιθανό να την δούμε σε νέο τηλεοπτικό σταθμό.

Παλαιότερα είχαμε γράψει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου συζητάει με τον ΑΝΤ1 ώστε να επιστρέψει στο παλιό της κανάλι και με τον Φίλιππο Βρυώνη για τον νέο του τηλεοπτικό σταθμό. Σήμερα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φόρα» στο ΑΡΤ, ο ΑΝΤ1 «έκλεισε την πόρτα» στην Τατιάνα Στεφανίδου, με την παρουσιάστρια να μη πηγαίνει στο κανάλι του Κυριακού.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής και του Label News, λένε ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά να υπογράψει με τον Φίλιππο Βρυώνη για το Νέο Κανάλι, ειδικά τώρα που όπως όλα δείχνουν θα πάρει και πανελλαδική άδεια.

Η παρουσιάστρια διαπραγματεύεται σκληρά το οικονομικό ποσό για να υπογράψει στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του επιχειρηματία. Αν δεν ικανοποιηθεί από το χρηματικό πόσο, στις προθέσεις της είναι να μείνει εκτός τηλεόρασης και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα σαιτ της.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …