Παρασκευή , 26/04/2024

Με αυτά τα ρούχα και εσώρουχα θα τρελάνεις τον σύντροφό σου την νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου

Του Άκη Τσακίρη 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν μπορεί παρά να σε βρει με λαμπερά ρούχα και sexy εσώρουχα. Με σχέση ή χωρίς, γιόρτασε την ημέρα αυτή με τον πιο fashion τρόπο είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα. Και τα δύο φύλα ετοιμάζονται την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου και το Label News σου παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και εσώρουχα.

Το κόκκινο ανέκαθεν ήταν συνυφασμένο με το πάθος και τον έρωτα. Κόκκινα τριαντάφυλλα και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς με κόκκινο περιτύλιγμα, είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στον καθένα όταν ακούμε για την ημέρα των ερωτευμένων. Τί καλύτερο λοιπόν από μία fashion κόκκινη πινελιά στο ντύσιμό σου; Αν όμως ο καλός σου θέλει να περάσετε την βραδιά σας σε ένα πολύ κοσμικό εστιατόριο με μία διαφορετική αλλά εξίσου sexy συνέχεια της βραδιάς, τότε ένα μαύρο ρούχο είναι η καλύτερή σου επιλογή. Το κλασικό μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή, αποτελεί ένα timeless outfit, το οποίο μπορείς να αναβαθμίσεις με ένα χρυσό κόσμημα.

          

 

Στα γυναικεία εσώρουχα τώρα, όλα γίνονται πολύ πιο sexy από τα συνηθισμένα. Επέλεξε κορμάκια με δαντέλα ή λεπτομέρειες από δέρματίνη σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μαύρου και του baby pink ( για τους πιο ρωμαντικούς ) για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για εσένα που είσαι ακόμη πιο τολμηρή και θέλεις να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα από όσα έχετε ήδη κάνει με τον σύντροφό σου, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις ζαρτιέρες στο ίδιο χρώμα με το κορμάκι σου ή ένα σετ εσωρούχων με sexy λεπτομέρειες.

Αγαπημένο αρσενικό, σήμερα είναι η ημέρα σου. Αν βρήκες τι δώρο θα πάρεις στην κοπέλα σου, έκλεισες τραπέζι σε ένα ρομαντικό εστιατόριο και έβαλες υπενθύμιση στο κινητό σου για να τις πάρεις λουλούδια, η λίστα σου είναι σχεδόν έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεται να βρεις είναι τι θα βάλεις.

Για την πιο ερωτική ημέρα, καλό είναι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Χρησιμοποίησε vintage επιλογές, που θα τις φέρεις στο σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Το απόλυτο vintage κλασικό ντύσιμο. Ζιβάγκο, ένα καλό παλτό μοτίβα με χρώμα, ένα μονόχρωμο πουκάμισο και το αγαπημένο σου σακάκι. Αν πάλι θέλεις να φύγεις από τις κλασικές επιλογές του Αγίου Βαλεντίνου, τότε προτίμησε πουκάμισο με χρώμα και διάλεξε ουδέτερες αποχρώσεις για το παντελόνι και το παλτό σου. Μια καμπαρντίνα μπεζ σε αυτή την περίπτωση είναι η καλύτερη επιλογή.

                            

Για τα εσώρουχά σου δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το αγαπημένο σου μποξεράκι απορρίπτεται γιατί το έχει δει πολλές φορές. Αυτή τη φορά βγες στην αγορά και αγόρασε εσώρουχα που θα αγκαλιάζουν το σώμα σου και φυσικά τα επίμαχα σημεία. Προτίμησε αποχρώσεις του κόκκινου ή του μαύρου, που χωρίς αμφιβολία είναι τα πιο sexy χρώματα που μας αρέσει να βλέπουμε στα εσώρουχα κάθε αρσενικού, ενώ οι λεπτομέρειες στο μπροστινό σημείο του εσωρούχου θα είναι η καλύτερη επιλογή σου. Για εσένα που λατρεύεις τα σλιπ, προτίμησε ένα έντονο χρώμα στο εσώρουχό σου, χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό.

 

Δείτε επίσης

Patricia Sundari: Tantric massage (VIDEO)

Massage is a therapeutic practice that has been around for centuries and is known for …