Πέμπτη , 18/04/2024

Με νέα εξώδικα “φωτιά” Μένιος Φουρθιώτης και Νανά Παλαιτσάκη απέναντι στο Open

Ένας νέος μιντιακός πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του Open Beyond και των δύο “κεντρικών προσώπων” τις εκπομπής “Αποκαλυπτικά”. Μπορεί η τηλεοπτική στέγη της εν λόγω εκπομπής να έχει αλλάξει, αλλά όπως φαίνεται Μένιος Φουρθιώτης και Νανά Παλαιτσάκη ζητούν όσα η “Ραδιοτηλεοπτική” τους χρωστάει, από την ημέρα της απόλυσής τους.

Τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα, αποφάσισαν να κινηθούν με εξώδικα απέναντι στην εταιρεία που διοικεί τον σταθμό “Open Beyond TV” (πρώην Epsilon TV), ενώ παράλληλα η αποστολή των εξωδίκων έφτασε μέχρι και το ΕΣΡ και το Υπουργείο Εργασίας. Αυτή τη φορά, οι δύο παρουσιαστές ζητούν να δικαιωθούν αναφορικά με όσα έγραφε το συμβόλαιό τους.

Αρχικά, η Νανά Παλαιτσάκη, στέλνει το εξώδικο στον κύριο Καλημέρη αλλά και σε όλα τα στελέχη της διοίκησης καλώντας τους να συμμορφωθούν στην σύμβαση που υπέγραψε απο τον Αυγουστο του 2018 και είχε διάρκεια μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Η ίδια διεκδικεί το ποσό των 9,392,80 για τους μήνες που όριζε η σύμβαση της, ενώ αναφέρει πώς με την συμπεριφορά του ο Καλημέρης δεν σεβάστηκε ούτε τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την άλλη πλευρά και ο Μένιος Φουρθιώτης έρχεται με εξώδικη επιστολή να διεκδικήσει όσα είχε προβλέψει η σύμβαση που είχε υπογράψει, την οποία μάλιστα φρόντισε να υπενθυμίσει ( σύμφωνα πάντα με το εξώδικο ) στους υπεύθυνους με mail. Την ίδια ώρα που ο παρουσιαστής συνεχίζει τις εκπομπές του μέσω του τηλεοπτικού σταθμού “Νέο Epsilon”, μία νέα διαμάχη ξεκινά με το παλαιότερο επαγγελματικό του σπίτι και με τον ίδιο να ζητά την καταβολή των 20.329,63€ που αναφέρει πως δικαιούται.

Ένα θέμα που σίγουρα θα απασχολήσει πολλούς και θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …