Παρασκευή , 19/04/2024

Με την αλλαγή ώρας αλλάζουν και οι συνήθειες μας – Ζήσε την Ημέρα σου περισσότερο και απόλαυσε τις ηλιόλουστες μέρες

Τα ρολόγια μας πήγαν μια ώρα μπροστά και μπορεί να νομίζουμε πως χάνουμε λιγάκι ύπνο (αυτό είναι στη φαντασία μας βέβαια) όμως κερδίζουμε παραπάνω ήλιο και φως της ημέρας, πράγμα  που σημαίνει πως οι δραστηριότητες μας παίρνουν φωτιά και οι παλιές μας συνήθειες διαγράφονται οριστικά.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε προκειμένου να γεμίσετε την ημέρα σας και να ευχαριστηθείτε την αλλαγή αυτή; μα φυσικά πάρα πολλά πράγματα. Να επιστεφτείτε μια κοντινή παραλία αφού είναι πιο ειδυλλιακά από όσο την φαντάζεστε μέσα στη νύχτα, μπορείτε να πάτε για τρέξιμο η περπάτημα απολαμβάνοντας την μέρα σας και τον καθαρό αέρα κερδίζοντας πέρα από μια ευχάριστη ώρα και καλή φυσική κατάσταση, παρακολουθήστε με το φίλο σας ένα θερινό σινεμά, επισκεφτείτε ένα κοντινό πάρκο χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την παρέα κάποιου φίλου ξεχνώντας τις σκοτούρες και την φασαρία της πόλης η αν έχετε παιδάκια η παιδική χαρά σας περιμένει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Απολαύστε τον ήλιο βολτάροντας σε όλη την πόλη η ακόμα καλύτερα σταθείτε στο πιο ψηλό σημείο και μαζί με τον ήλιο κάντε λίγη υπομονή παραπάνω προκειμένου να δείτε το ηλιοβασίλεμα. Τι καλύτερο τώρα που η μέρα είναι πιο μεγάλη και έχουμε κάποιο σκυλάκι σπίτι μας από το να το πάρουμε για να το πάμε μια βόλτα, επισκεφτείτε κάποιο μουσείο, πλύνετε το αυτοκίνητο σας γιατί όχι άλλωστε; την ημέρα οι ατέλειές φαίνονται καλύτερα, κάντε ένα υπέροχο shopping therapy στα μαγαζιά της γειτονιάς σας, μπορείτε επίσης να κάνετε yoga σε κάποιο κοντινό άλσος , απολαύστε ένα καφεδάκι στην βεράντα του σπιτιού σας ενώ αν είστε από τους τυχερούς και έχετε αυλή θα είναι ακόμα καλύτερα.

Έχοντας παραπάνω φως στην καθημερινότητα μας έχουμε και περισσότερες επιλογές για δραστηριότητες αφού ανέκαθεν ο ήλιος ήταν και είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας, δίνοντας μας χαμόγελο και κίνητρο ώστε να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο. Καλά τα βράδια , αλλά σαν την ημέρα τίποτα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …