Σάββατο , 20/04/2024

Μια από τα ίδια η νέα εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη, χωρίς δημοσιογραφική σκοπιά, φαντασία, ουσία και δημιουργικότητα – Έτσι θα ανεβάσει ο ΑΝΤ1 τα νούμερα; (VIDEO)

Ο Ant1, προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές που του άφησε η χειμερινή σεζόν, αποφασίζει να προσθέσει ένα νέο ζωντανό πρόγραμμα στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα, με σκοπό την άνοδο των ποσοστών του στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν, πρεμιέρα έκανε σήμερα η πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή με τίτλο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 10» με οικοδεσπότες την Νικολέτα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη. Δύο πρόσωπα που είναι οικεία στον Έλληνα τηλεθεατή και φιλοδοξούν να γίνουν η νέα καθημερινή καλοκαιρινή παρέα μας. Το studio με διάθεση για παραλία, οι δύο παρουσιαστές με το σχετικό άγχος της πρεμιέρας που κανείς μα κανείς δεν μπορεί να το κατακρίνει και η δημοσιογραφική παρέα τους ήταν έτοιμη για να ανοίξουν την βεντάλια των θεμάτων τους.

Μας έλειψαν όμως πολλά. Μπορεί η διάθεση της νέας πρωινής ομάδας του Ant1 να ήταν ανεβασμένη, αλλά δυστυχώς, μέχρι στιγμής, αυτό δεν έβγαινε προς τα έξω, με τις περισσότερες φορές, να μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα άοσμο και άχρωμο πρωινό πρόγραμμα. Η θεματολογία τους συνηθισμένη με εκείνη της Φαίης Σκορδά, με μικρές προσθήκες καλοκαιριού και ζωντανών συνδέσεων με τα νησιά της Ελλάδος, ενώ οι συνεντεύξεις στην κάμερα της εκπομπής δεν είχαν τελειωμό. Εξάλλου όπως είδαμε στην σεζόν που μόλις τελείωσε, οι εκπομπές με πολλές συνεντεύξεις έχουν την λεγόμενη «πέραση» στην ελληνική τηλεόραση, αν κρίνουμε από την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη.

Οι αλλαγές του Ant1 για την καλοκαιρινή σεζόν δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ολοκληρωτικές. Αν εξαιρέσεις τα νέα πρόσωπα και την αδυναμία του σταθμού στις παρουσιάστριες που ανήκαν κάποτε στο δυναμικό του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές των τηλεθεατών, όπως η Νικολέτα Ράλλη, αλλά και η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής. Με δύο τόσο εντυπωσιακές γυναίκες, ίσως τα νούμερα τηλεθέασης να ακολουθήσουν τελικά την θερμοκρασία της εποχής…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …