Σάββατο , 27/04/2024

Μια βραδιά με Ψυχή Γυναίκας από την “VIVERE PRO”

Κοσμοσυρροή στην πρώτη εκδήλωση που οργάνωσε για την Ημέρα της Γυναίκας“VIVERE PRO events” στην Ρόδο

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το ντεμπούτο η πρώτη εκδήλωση, αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού δεκάδες ήταν οι γυναίκες, αλλά που έσπευσαν να μυηθούν στα μυστικά της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης.

«Το να θέλει μια γυναικά να παραμείνει όμορφη και να προσπαθεί να διατηρήσει ακέραιη την εμφάνιση της είναι ένδειξη πολιτισμού . Η αισθητική είναι πολιτισμός. Ο πολιτισμός την προάγει και η αισθητική τον πολιτισμό είναι μια σχέση αμφίδρομη . Η γυναίκα του σήμερα μπορεί να διατηρήσει και να βελτιώσει εφόσον θέλει την εμφάνιση της και να νιώθει ακόμα ομορφότερη. Είναι θέμα αντίληψης να καταλαβαίνεις ότι κάτι που διορθώνεται μπορείς να το διορθώσεις και κάτι που βελτιώνεται να το βελτιώσεις είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα»

Η εκδήλωση «Γυναίκα – Μεταμόρφωση – Αναγέννηση» έγινε στις 6 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο “Mediterranean” της Ρόδου. Πέντε γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η αισθητικός – κοσμητολόγος Μαρία Δημητραδιού, η image consultant Μάγδα Καζόλη, η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου και η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Ήρα Λουτσιού, έδωσαν η κάθε μια το δικό της περιεχόμενο στο θέμα, είτε μέσα από βιωματικές εμπειρίες, είτε με συμβουλές και τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς, γυναίκα ή άντρας, να κάνει το restart που έχει ανάγκη σε κάποιο στάδιο της ζωής του.

Παραβρέθηκαν πολλές γυναίκες από την Ρόδο από όλους τους τομείς, της πολιτικής της ιατρικής της επιχειρηματικότητας όπως η Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μπάρδος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Νίκος Κωστάκης, η Μαριτάνα Αλακιώτου-Ανθοπούλου, η Βάνα Αγγελοπούλου – Μανωλάκη, εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλογών και συλλόγων γυναικών του νησιού. Επίσης ο πλαστικός επανορθωτικός χειρουργός Λευτέρης Δημητραδιού, , ο Γιάννης Λήμνος, η ιδιοκτήτρια του Calceis Pennatis, Ρούλα Μπεκάκου, ο ιδιοκτήτης του ομίλου μέσων μαζικής επικοινωνίας Matsis Group, Σταύρος Μάτσης, καθώς και αρκετός κόσμος από Αθήνα.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η γνωστή δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα, η οποία δήλωσε πολύ τυχερή που βρέθηκε στο νησί της Ρόδου, “με ανθρώπους που ξέρουν να οργανώνουν υπέροχες εκδηλώσεις για γυναίκες δυναμικές που ακόμα κι αν έχουν πονέσει πολύ, έχουν δύναμη να προχωρήσουν μπροστά», όπως χαρακτηριστικά είπε, αναφερόμενη στην επιχειρηματία Βιβή Βασιλείου και την δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη που είχαν την ιδέα για την δημιουργία της “VIVERE PRO events”.

Ξεχωριστό τόνο έδωσε στην εκδήλωση η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Τζόρνταν» που, όπως είπε, της άλλαξε τη ζωή, καθώς και η Αναστασία Κορινθίου που πραγματικά συγκλόνισε με όλα είπα για το δικό της restart Ζωής από το νησί της στην Αθήνα.
Στην οργάνωση παραγωγής ο Τάκης Μουζάκης. Η Αργυρώ Χρυσάνθου ττις φωτογραφίες.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …