Σάββατο , 27/04/2024

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του Οργανισμού «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», ο οποίος  ιδρύθηκε από τον δημοφιλή σχεδιαστή μόδας και συγγραφέα Ερωτόκριτο Κυμιωνή, στη μνήμη του γιου του.

Επί 14 χρόνια, η δράση του Οργανισμού Μανώλη Μαζί Μπορούμε βοηθάει παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα και όχι μόνο. Τα τελευταία 7 χρόνια, υπό την Αιγίδα του ιδρύθηκε η Σχολή Αγάπης Εαυτού όπου εκατοντάδες καταξιωμένοι εισηγητές από όλη την Ελλάδα προσφέρουν δωρεάν τις γνώσεις και τη σοφία τους στό ευρύ κοινό.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γίνει ένας θεσμός που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τα δε έσοδα που θα προκύπτουν δεν θα καλύπτουν μόνο το κόστος της διοργάνωσης αλλά θα υποστηρίζουν πρακτικά  δράσεις του Οργανισμού και της Σχολής.

Τα έσοδα του 1ου Φεστιβάλ “Μόνο Μαζί Μπορούμε” θα αξιοποιηθούν για να εξασφαλιστεί η συνέχεια του έργου της Σχολής Αγάπης Εαυτού ώστε να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα και δωρεάν γνώση, έμπνευση και μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης στο ευρύ κοινό.

Τί θα συμβεί

55 κορυφαίοι Έλληνες ομιλητές θα μιλήσουν για 12 λεπτά ο κάθε ένας για ένα και μοναδικό θέμα: Πώς να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Αυτή η μετάδοση θα γίνει με εξαιρετικά διαδραστικούς τρόπους, όπως διαλογισμοί, ομιλίες, θεραπευτική μουσική, αναπνοές και άμεσες πρακτικές διαδραστικές εφαρμογές.Οι συμμετέχοντες θα πάρουν γνώση, πολλά εργαλεία και τεχνικές, ενώ το φεστιβάλ θα έχει κυρίως βιωματικό χαρακτήρα.

Πότε

25 και 26 Νοεμβρίου 2023, Ώρες 10.00 – 18.00 στην Αθήνα και μέσω Live Streaming σε όλο τον κόσμο. Το φεστιβάλ στηρίζει η Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Alternative Media. Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι: Λάκης Γαβαλάς ,Μελίνα Ασλανιδου, Έρρικα Μπρεζεράκου και άλλοι πολλοί επιδραστικοί ομιλητές

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …