Σάββατο , 27/04/2024

Νίκος Γκαλονάκης – To νέο ταλαντούχο μοντέλο με καταγωγή από την Κρήτη και την Μάλτα

Από την Ιωάννα Βιολιτζοπούλου

Ο Νίκος Γκαλονάκης, είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από την Κρήτη και τη Βαλέτα, της Μάλτας. Μεγάλωσε στους Παξούς και σπουδάζει Business Management στο University of Winchester. Έχει καλλιτεχνική φλέβα, καθώς πέρα από την υποκριτική έχει ασχοληθεί με την μουσική, κάνοντας μαθήματα κιθάρας και πηγαίνοντας στο Ιόνιο Ωδείο της Κέρκυρας. Μιλάει στο Labelnews.gr σχετικά με το αν θα συμμετείχε στο GNTM, καθώς και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

-Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το modeling;

Ασχολούμαι από το 2013 με το modeling. Ήμουν στη σχολή της Μιμής Ντενίση και έκανα υποκριτική. Ήμουν στο «Θέατρο των αλλαγών» και έκανα κάποια σεμινάρια τότε με τον Θοδωρή Αθερίδη. Μετά έκλεισε η σχολή και ήμουν στο πρακτορείο  «New Model» για χρόνια. Απλώς το σταμάτησα για τέσσερα χρόνια και το ξεκίνησα φέτος πολύ πιο θερμά, με διαφορετικά πράγματα, ετοιμάζω και το πορτφόλιό μου. Το χειμώνα θα φύγω για Νέα Υόρκη. Θέλω να ασχοληθώ με το σινεμά, με φωτογραφίσεις και με το χώρο της μόδας. Γενικά με δημιουργικά πράγματα. Διαβάζω όλη την ιστορία των σχεδιαστών στο εξωτερικό, κοιτάζω διάφορες καμπάνιες. Το αγαπάω πάρα πολύ, το δουλεύω πάρα πολύ. Δεν έχω πρόβλημα να δουλέψω, ούτε κουράζομαι. Θέλω να υπάρχει εξέλιξη. Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος.

-Με τι ασχολείσαι αυτό το χρονικό διάστημα;

Εγώ τώρα σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά. Το έχω αφήσει αυτό το κομμάτι για να ασχοληθώ με το καλλιτεχνικό, με το modeling. Προσπαθώ να φτιάξω το βιογραφικό μου σχετικά με το modeling. Το πορτφόλιό μου, να γνωρίσω πρακτορεία, γραφεία, να κάνω κάποιες γνωριμίες. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, δουλεύω στην εστίαση. Για αργότερα θα δούμε. Να βγει και το πτυχίο μου. Δικοί μου άνθρωποι μου λένε ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. Θεωρώ ότι μπορείς να τα κάνεις, αν τα βάλεις σε μία σειρά. Εγώ κάθε μέρα κάνω αναθεωρήσεις στον εαυτό μου, δηλαδή, έκανα αυτό, τι δεν έκανα σωστά χθες. Πιστεύω δεν υπάρχει δεν μπορώ. Αρκεί να το αγαπάς και να το κάνεις με μεράκι. Από μέσα βγαίνουν η ομορφιά, η αγάπη, όλα.

-Υπάρχει κάποια συνεργασία που θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον;

Θα ήθελα γενικά βίντεο κλιπ, συνεργασίες με τραγουδιστές. Έχω κάνει το πρώτο βίντεο κλιπ, απλώς δεν είναι τραγουδιστής. Έγινε η αρχή. Θέλω να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όμως πιο πολύ στο εξωτερικό. Με περιοδικά και να δίνω συνεντεύξεις για τις δουλειές που κάνω. Με κάθε δουλειά θέλω να μεταδίδω και ένα μήνυμα στον κόσμο. Είμαι αυτής της αντίληψης, της άποψης.

-Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές;

Giorgio Armani και Dolce&Gabbana, γιατί θεωρώ πως κάνουν τις πιο δυνατές καμπάνιες και η φήμη τους είναι τεράστια, παγκοσμίως. Είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες παραγωγές που γίνονται στο χώρο της μόδας.

-Θα πήγαινες στο GNTM;

Έχω κάνει επαφή. Μίλησα μαζί τους. Όμως δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα. Εγώ το χειμώνα θα είμαι Νέα Υόρκη, να κάνω κάποιες δουλειές εκεί. Έχω κάποιες προτάσεις και για μία καλή παραγωγή. Αν μπορέσω θα κάνω ακόμα μία κίνηση να μπω στο GNTM. Θέλω να μπω πιο προετοιμασμένος, αφού έχω κάνει κάποιες δουλειές και στο εξωτερικό. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είμαι κάποια στιγμή. Αν με ειδοποιήσουν φέτος δε ξέρω αν πάω. Πιστεύω είναι καλύτερα να πάω του χρόνου όταν επιστρέψω από Αμερική, για να έρθω Ελλάδα μόνο για το GNTM. Θέλω να κάνω δουλειές στην Αμερική και μετά να δοκιμαστώ σε ένα τέτοιο ωραίο show. Θα πάρω πολλά μαθήματα, εμπειρίες, θα μπορώ να δουλέψω καλά σε αυτό το παιχνίδι. Και τώρα μπορώ, γιατί δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και μπορώ να πω ότι οι ιδέες που δίνω είναι ιδιαίτερες και διαφορετικές από τα άλλα μοντέλα.

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Να ασχοληθώ με την μόδα, να κάνω ωραία δημιουργικά πράγματα, να πάω στο εξωτερικό, να κάνω πασαρέλα, δυνατές καμπάνιες, διαφημίσεις. Με ενδιαφέρει πολύ ο κινηματογράφος. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Να πάρω κάποιες εμπειρίες από αυτό. Θα ήθελα να ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής. Δεν αποκλείω να συνεχίσω την υποκριτική μου στην Αμερική. Επίσης, αγαπώ το χορό οπότε θα έκανα κάποια μαθήματα. Δεν αποκλείω να κάνω κάποια πράγματα στο χώρο της μουσικής. Κινηματογράφο, μουσική και modeling. Αυτά τα τρία θα ήθελα να συνδυάσω. Μετά από πολύ δουλειά θα ήθελα να επιστρέψω Ελλάδα και να κάνω κάτι δικό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι με την μόδα, δηλαδή, να ανοίξω κάποια δική μου κολεξιόν, με την επωνυμία μου. Με τα δικά μου ρούχα, με δικό μου άρωμα. Αυτός είναι ένας από τους τελευταίους στόχους. Εφόσον, δουλέψω πάρα πολύ σε αυτό το χώρο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος και έχω σιγουριά για αυτό που κάνω. Επίσης, χωρίς τριβή και προσπάθεια δε γίνεται τίποτα.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …